Vibes Wallet Manager: Palang-Platform Mobile Wallet

gerentes dompét

Vibes parantos ngaleupaskeun Manajer dompét, leyuran dompét sélulér platform, salaku bagian tina platform pamasaran mobile Catapult maranéhna. Kasuksésan pamasaran sélulér gumantung kana personalisasi sareng kontén dinamis. Hasilna ningkat nalika tawaran langkung aya hubunganana sareng naon anu dilakukeun ku pangguna, nalika aranjeunna ngalaksanakeunna sareng dimana ayana. Duanana Passbook sareng API Google Wallet Object dihijikeun kana Wallet Manager.

Dumasar kana Manajer dompét halaman produk:

  • nyiptakeun - Anggo alat Wallet Manager pikeun nyiptakeun eusi dompét sélulér anjeun dina sababaraha menit. Éta saderhana milih témplat anu leres pikeun kampanye anjeun teras nganggo alat panyuntingan kami pikeun milih warna, unggah gambar anjeun sareng mérek, ngetik dina kolom téks sareng seueur deui. Teu aya coding, teu aya kabingungan sareng tawaran dompét sélulér anjeun langsung hirup.
  • Sebaran - Wallet Manager ngamanpaatkeun téknologi deteksi alat Catapult SmartLink, anu ngamungkinkeun anjeun ngirim tawaran dompét sélulér kana platform naon waé - nganteurkeun Lulus ka iPhone, Objek Google Wallet kana telepon Android, sareng eusi Wéb seluler kana alat sanés.
  • ngurus - Sakali palanggan anjeun nyimpen tawaran dompét sélulér anjeun ka telepon sélulérna, anjeun tiasa nganggo Wallet Manager pikeun ngapdet sacara dinamis nawaran anu dipasang sareng program kasatiaan. Ketok kana fungsionalitas komunikasi sapertos dompét seluler pikeun ngirim panginget konsumén anjeun, pikeun nganyahokeun deui jalma-jalma anu henteu acan nebus sertipikat kasatiaanna sareng ngarobih atanapi ngapdétkeun tawaran pikeun ngagambarkeun kasadiaan produk.
  • ngaoptimalkeun - Data ngungkit sareng analytics, segmen sareng kalibet deui konsumén anjeun dumasar kana kabiasaan kapungkur sareng karesep mobile. Ningkatkeun nomer panebusan anjeun ku ngarobah tawaran nalika aranjeunna masih di pasar.
  • ukuran - kéngingkeun wawasan kana kampanye dompét sélulér anjeun. Ukur tingkat klik-tés, kéngingkeun pisibilitas kana eusi anu disimpen sareng dihapus, sareng seueur deui. Anggo data berharga ieu pikeun ngabuktikeun ROI. Anjeun tiasa ogé ngahijikeun data di toko, penjualan POS sareng panebusan nyalira ku Catapult pikeun nutup loop program dompét sélulér anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.