Tulisan Blog Pidéo # 1

Kuring ragu kuring bakal asup kana hal blogging pidéo ieu, tapi kuring hoyong ékspérimén dinten ayeuna sareng MacBook Pro, iMovie sareng kaméra internal. Miharep anjeun resep éta!

Ayeuna… balik deui kana program! (Kuring Sean! Kuring janji ... iwal ti pertandingan Colts wengi ayeuna ... Go Colts!)

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.