Pidéo: Blog dina Basa Inggris Plain

blog

Pidéo hébat anu sanésna ti Karajinan umum kapendak ngalangkungan blog Ade:

Sababaraha kritik konstruktif, sanaos ... pidéo ieu leres-leres sono kana téknologi tinggaleun blogging - hal sapertos ping, trackbacks sareng search engine optimization.

Blogging mangrupikeun Bahan Bakar Octane Tinggi pikeun Search Engine

Naon anu henteu diucapkeun ku pidéo nyaéta kakuatan blogging dina ngagancangkeun topik pikeun hasil mesin pencari. Langkung seueur jalma nyerat ngeunaan tulisan blog anjeun, beuki seueur pemirsa anjeun ngahontal. Langkung seueur pemirsa anjeun ngahontal, langkung saé mesin pencari anjeun. Langkung saé hasil search engine anjeun, langkung seueur pemirsa anjeun ngahontal ku milarian.

Blogging sareng Milarian

Google hoyong nempatkeun, tautan kualitas anu pangpentingna nalika aranjeunna ngaindéks kecap konci sareng kontén. Nalika anjeun gaduh seluruh blogosfir nyerat ngeunaan anjeun - éta naekeun eusi anjeun dugi ka payuneun garis. Dina hartos, blogging mangrupikeun bahan bakar pikeun nyoco mesin pencari.

Kunaon Blog? Naha henteu Jaringan Sosial?

Sababaraha urang bingung strategi sareng heran, "Naha henteu ngawangun jaringan sosial sadayana? Upami blogging saé pikeun hasil Search Engine - maka Jaringan Sosial kedah luar biasa! "

Henteu ogé!

Perhatikeun kumaha ideu penting pikeun blog, blogger anu sami sareng pamiarsa (sisi kénca grafik). Ieu mangrupikeun tumbak kentel anu tujuanna maot dina topik anu dipilarian ku paluruh. Jaringan sosial memang ngagaduhan idéasi - sareng sababaraha ogé gaduh blogging internal (anu tiasa dianggo sapertos blog normal), tapi kaseueuran Jaringan Sosial aya pikeun milarian kawas jalma, sanés fokus pusat kana ideu khusus.

Diagram Jaringan Sosial

Jaringan sosial anu saé - Kuring kagolongkeun seueur. Tapi aranjeunna kakurangan konsentrasi topik sareng kecap konci anu tiasa dipiboga ku blog pikeun numuwuhkeun peringkat mesin pencari. Blog mangrupikeun jalur anu gancang pikeun ngadangukeun ideu anjeun atanapi topik. Jaringan sosial saé kanggo pendakan sareng mendakan jalma-jalma sapertos anjeun.

5 Komentar

  1. 1

    @Douglas "Sababaraha jalma bingung strategi sareng heran, naha henteu ngawangun jaringan sosial sadayana? Upami blogging saé pikeun hasil Search Engine - maka Jaringan Sosial kedah luar biasa! "

    Abdi henteu nuturkeun logika éta pisan. Kuring satuju sareng premis anjeun yén blog sareng jaringan sosial gaduh dalil nilai anu béda sareng jaringan sosial henteu saé pikeun SEO topikal (sanaos tiasa saé pikeun anu sanés anu teu dikenal), tapi kuring henteu nuturkeun kumaha saur anjeun jalma ngagambar garis antara dua. Kuring sabenerna henteu pernah nguping aya anu nyebatkeun hal-hal sapertos éta ...

    • 2

      Hai Mike,

      Nalika urang nyarios sareng sababaraha klien ngeunaan kauntungan tina blogging, sababaraha (henteu kaseueuran) perusahaan ngadorong yén aranjeunna hoyong ngawangun jaringan sosial. Kusabab sababaraha jaringan sosial ngahijikeun blogging, aranjeunna pikir ieu saleresna undak.

      Strategi anu aya di tukangeunana béda-béda, ogé pamirsa sareng alesanna pikeun aya.

      Intina nyaéta yén perusahaan masih bingung ngeunaan téknologi ieu sareng leres-leres henteu ngartos bedana. Mudah-mudahan kuring henteu ngalieurkeun aranjeunna langkung seueur!

      Thanks!

      • 3

        Ah, abdi ningali dimana anjeun badé angkat ti ayeuna. Anjeun nyarioskeun perkawis total prospek neophyte sareng klien anu "Kadéngé 'ngeunaan hal anyar ieu disebut "batin-net" sareng hoyong kéngingkeun kuring sapotong tindakan' sabab kuring parantos nguping anjeun tiasa mogok-beunghar di ditu. Cenah kitu dina TV”Sareng sanés perkawis urang anu leres-leres merhatoskeun!

        (Hapunten upami kuring ngalangkungan sakedik kana tulisanana… 🙂

        (PS Kumaha upami nambihan plugin koméntar koméntar kana ieu di dieu? Abdi nguping sababaraha blogger ngarujuk daptar Top 30 plugin dina tempat. Kuring yakin anjeun tiasa mendakan hiji dina daptar éta ... '-)

  2. 4

    Ieu hiji cara kuring ngagambar bédana antara ngamangpaatkeun blogging bisnis pikeun Milarian vs. Jaringan Sosial pikeun Usaha.

    Kanggo sabagéan ageung jalma henteu hoyong ngalanggan blog bisnis anjeun sareng aranjeunna henteu hoyong gabung kana jaringan sosial anjeun. Organisasi anu mikir yén strategi "ngawangun éta sareng aranjeunna bakal sumping" kedah ngan ukur nyetél grup di Facebook, anjeun bakal ngagaduhan kasuksésan anu jauh langkung luhur tibatan nyobian ngajantenkeun "Anjeun" hiji hal anu "tujuan" anu urang bakal balik deui.

    Nalika mikirkeun Blogging Perusahaan, anjeun kedah mikirkeun réalitas yén jalma-jalma ngan ukur bakal datang sakali .... Aranjeunna milarian sareng padamelan anjeun nyaéta nangtung di payuneun aranjeunna nalika ngahontal halaman hasil.

    Ieu mangrupikeun nilai paling luhur tina blogging perusahaan

    • 5

      Éta ideu 'unggal halaman mangrupikeun halaman badarat' sareng kuring satuju 100%. Nanging, tanpa aya anu ngarujuk éta, anjeun henteu ngasuransikeun panempatan anjeun sareng anjeun bakal ngantep anu sanés tiasa gampang ngalangkungan anjeun - ngadorong anjeun henteu hasilna. Moméntum sareng wibawa mangrupikeun elemen penting anu nyayogikeun kakuatan tetep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.