Obrolan Video Badé Utamana Pikeun Halaman Wéb Perusahaan sareng Platform E-commerce

video Chat

Salesforce parantos nerbitkeun a artikel lengkep sareng infographic ngeunaan pangaruh sareng prakték pangsaéna obrolan video pikeun layanan palanggan. Saluran layanan palanggan ieu ngagabungkeun kanyamanan live chat sareng telepon ku sentuhan pribadi pidéo. Kalayan rubakpita anu seueur, laju 5G di juru, sareng paningkatan anu signifikan dina téknologi komunikasi pidéo, henteu diragukeun yén obrolan video badé tumuh dina pangaruh. Gartner ngira-ngira yén langkung ti 100 tina 500 bisnis global panggedéna bakal ngenalkeun obrolan dumasar pidéo ku 2018 pikeun interaksi anu nyanghareup ka konsumén

Naon Pangaruh Obrolan Video dina Penjualan?

Hiji perusahaan nganggo video obrolan ningal kanaékan 10 kali lipat dina jumlah pangunjung anu ngagaleuh, sareng rata-rata jumlah anu dihasilkeun ogé naék tina $ 100 dugi ka $ 145

Platform obrolan video nawiskeun sababaraha fitur, sapertos ngabagi layar, babarengan browsing, ngarékam, sareng obrolan téks; nanging, fitur anu pangsaéna tiasa mangrupikeun kamampuan manusa pikeun silih tingali dina panon pikeun ngawangun hubungan émosional instan sareng anu sanésna. Mangpaatna henteu liren di dinya. Kalayan kamampuan pikeun saleresna tingali silih sareng bagikeun layar, obrolan video bakal ngaktipkeun perusahaan nyéépkeun waktos kirang pikeun nalungtik masalah sareng langkung seueur waktos pikeun méréskeunana. Éta, kahareupna ngabalukarkeun kanaékan anu dramatis dina kapuasan palanggan.

Salesforce parantos ngarilis a pilihan obrolan video pikeun Awan Kaséhatan na. Telehealth ngamungkinkeun para ahli Podomoro nyambung langsung ka pasién ngalangkungan pidéo dina alat sélulér Android atanapi ios, sareng pilihan pikeun ogé ngabagi layar. AppExchange ogé nawiskeun sababaraha solusi, kalebet VeriShow, Talkfest, zum, sarta Mawat. Teu diragukeun yén langkung seueur solusi bakal sumping - utamina ayeuna yén sadaya peramban utama desktop sareng mobile ngadukung audio sareng video sacara asli.

Ieu infographic lengkep, sareng sababaraha tip hébat pikeun ningkatkeun kualitas obrolan video anjeun!

Ngobrol Video pikeun Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.