Pidéo: Colts.com ngalakukeun Pidéo Pidéo pikeun Panyokong Cara Katuhu!

Pat ngeposkeun pidéo dinten ayeuna pikeun kulawarga situs Colts anu kuring pikir luar biasa - ngalirkeun jangkauan Colts.com, myIndianaFootball.com sarta MyColts.net. Aranjeunna memang ngembangkeun hiji pamuter video éndah tangka nambihan ciri nice ... replicated iklan. Unggal waktos batur embeds ieu situs maranéhanana, pangiklan maranéhanana ngahontal panongton anyar. rengse kacida alusna.

Pat ogé naroskeun patarosan anu penting ... kalayan 7.5 juta pangunjung ka Colts.com unggal taun, tapi 280,000 pangunjung ka stadion - kelompok mana anu langkung penting? Upami turun kana artos, kuring yakin yén 7.5 juta tamu anu mésér barang anu aya hubunganana sareng Colts panginten tiasa ngalangkungan penjualan tikét sareng tim. Nanging, anjeun pasti tiasa nangtoskeun yén butts dina korsi mangrupikeun sora anu aya di buruan sareng, sacara konsisten jalma-jalma anu cekap mikir tim pikeun nyéépkeun sakedik perobihan dina tiap pertandingan.

Abdi badé angkat sareng pembeli tikét, Pat! Saur kuring seuseueurna jalma tetep langkung lami, ngalangkungan musim anu saé sareng goréng. Kuring henteu bakal pernah ngirangan pangaruh anu anjeun gaduh pikeun numuwuhkeun ramé éta ti 7.5 juta pangunjung sana. Éta mangrupikeun investasi anu saé, nguntungkeun kana hubungan jangka panjang sareng penggemar anjeun.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.