Pidéo: Eusi ngalawan Backlinks

Search Engine Optimasi SEO

Seueur jalma nyéépkeun sareng ngajual waktosna dina optimalisasi halaman wébna, sareng ngagaleuh sirah nalika situs anu sanés gaduh rangking anu langkung ageung tapi henteu dioptimalkeun. Éta kusabab ngaoptimalkeun konténna ngan ukur satengah perang, éta ngagaduhan perhatian situs sanés anu leres-leres ngadorong situs anjeun kana Hasil Pamilarian. Pakasaban mesin pencari nyaéta nyayogikeun hasil anu aya hubunganana. Upami seueur situs sanés anu terhormat nunjuk ka anjeun sareng nyarios, "anjeun naon anjeun!", Mesin pencari bakal langkung merhatoskeun éta!

One comment

  1. 1

    Jigana eusi éta hadé pikeun kuring. Kuring ngajelaskeun langkung seueur ngeunaan ieu, Target blog anjeun nyaéta kéngingkeun langkung seueur pengunjung. Janten anjeun kedah nyayogikeun sareng masangkeun sadaya eusi Ecological relevan anu dipikaresep ku sémah atanapi pamirsa. Inpormasi dina blog anjeun penting, langkung seueur inpormasi anu saé langkung saé sareng langkung seueur situs anu bakal nyambung deui ka anjeun.

    Backlink henteu diukur situs anjeun anu saé. Sababaraha situs wéb parantos numbu ka situs wéb anu sanés tapi kapadetan pr rendah atanapi rating pr tiasa nampi. Sababaraha ogé situs séjén bisa ngagunakeun topi hideung hiji arah bursa link.

    Nu datang manggihan apdet panganyarna atawa informasi penting. Lolobana nu datang dipaliré situs nalika aranjeunna muka link ngaliwatan backlinked nalika aranjeunna ningali nu teu boga eusi relevan atawa penting ngan spamming.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.