5 Tip Ngédit Pidéo pikeun Pemasar

Tip Video pikeun Pemasar

Pamasaran pidéo parantos janten salah sahiji cara luhur pasar dina dasawarsa terakhir. Ku harga pakakas sareng program éditan turun sabab éta langkung sering dianggo, éta ogé langkung saé. produksi video tiasa hésé pikeun pas dina sababaraha waktos mimiti anjeun nyobian.

Milarian cara anu leres pikeun nyetél pidéo pikeun pamasaran langkung hésé tibatan éditan normal. Anjeun kedah nempatkeun produk anjeun dina lampu anu pangsaéna bari ogé ngadamel pidéo anu ngajentul. Hal utama anu anjeun peryogikeun pikeun ngédit sumur video nyaéta pangalaman. Beuki sering anjeun ngalakukeun éta anu hadé anu anjeun pikahoyong.

Sok aya sababaraha alat sareng trik pikeun ngajantenkeun anjeun janten editor video anu langkung saé gancang. Ieu daptar sababaraha tip sareng trik pikeun ngajantenkeun anjeun pamasar anu langkung saé sareng ngajantenkeun pidéo anjeun langsung saé.

Tip 1: Mimitian Kasar

Henteu aya gunana pikeun ngabéréskeun masalah waktos atanapi tampilan pidéo sateuacan anjeun netepkeun kasar. Nyandak motong kasar babarengan ngan ukur peryogi nempatkeun sadayana klip pangsaéna anjeun dina urutan kronologis supados anjeun gaduh gagasan anu kasar ngeunaan klip naon anu anjeun anggo sareng dimana ayana. Éta bakal ngajantenkeun ngédit langkung gampil sareng ngawartosan naon anu anjeun peryogikeun.

Bagéan ieu moal katingali geulis. Anjeun badé gaduh pidéo anu henteu acan diédit dina urutan anu sesah sareng teu saurang ogé anu bakal damel babarengan. Entong frustasi dina titik ieu kusabab ieu mangrupikeun bagian anu pidéo anjeun henteu acan mimiti dibentuk.

Nyandak klip anjeun sareng ngajantenkeun urutan kasar mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun dimimiti. Henteu kedah ngamimitian ngritik padamelan anjeun atanapi janten kesel dina titik ieu. Sakuduna henteu saé katingalna saé tapi saenyana kedahna tartib.

Tip 2: Entong Ngédit

Kacuali anjeun nyindiran pilem aksi moal aya alesan pikeun nambihan teuing kana pidéo anjeun nalika prosés ngédit. Utamana upami anjeun nembé ngamimitian éta sigana seueur pisan pikaresepeun ngagunakeun sadaya épék khusus sareng noises anu disayogikeun ku program éditan anjeun. Entong ngalakukeun éta, éta moal katingali saé atanapi propésional.

Tetep transisi anjeun saderhana sareng alami. Anjeun teu hoyong gaduh pidéo anu ngaganggu naon anu anjeun nyoba jual atanapi anu katingalina rame. Hayu pidéo anjeun nyarios nyalira tanpa parangkat lunak éditan anjeun anu ngabodorna. 

Éditan anjeun kedah cocog sareng nada pidéo tanpa ngarobah pesen umum. Ngédit parangkat lunak pikaresepeun maén sareng gampang dibawa kabur. Langkung saé pikeun diédit sareng didamel tambihan tibatan ngagentos sareng kedah motong sakilo pangaruh.

Tip 3: Anggo Software Anu Saé

video Edit

Aya ratusan program éditan pidéo anjeun tiasa mésér atanapi kénging gratis. Pastikeun anjeun ngalakukeun sababaraha panilitian sateuacan anjeun komitmen kana program éditan. Bédana antara pidéo anu hadé sareng anu goréng tiasa sumping kana parangkat lunak anu anjeun anggo.

Seringna anjeun kedah mayar parangkat lunak panyuntingan anu langkung saé. Entong hariwang ku harga-harga éta henteu mahal teuing sareng ampir-ampiran sok seueur artos tambahan. Tingali ulasan sareng naon anu di sebutkeun éditor profesional ngeunaan parangkat lunak sateuacan anjeun ngagaleuh sahingga anjeun terang yén anjeun tiasa percanten.

Sakali anjeun milih parangkat lunak éditan anjeun anjeun kedah diajar kumaha ngagunakeun éta ogé mungkin. Lalajo pidéo youtube anu ngarusak kumaha sadayana tiasa dianggo sareng maca seueur makalah kumaha anu tiasa ngajelaskeun katerampilan anu tangtu ka anjeun. Langkung hadé parangkat lunak anjeun langkung saé pidéo anjeun bakal tétéla.

Tip 4: Perhatoskeun Musik

Anjeun badé mendakan seueur tempat anu béda karatlmusik bébas ty online kana waktos anjeun salaku éditor. Pastikeun anjeun nganggo musik éta sacara ati-ati sareng hemat. Teuing musik dina waktos anu salah tiasa ngarusak sadaya video.

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nalika milih musik nyaéta pastikeun éta bébas dianggo atanapi anjeun ngagaduhan artos anu dianggarkeun kanggo mayar musik. Maka anjeun kedah mutuskeun naon jinis musik anu paling saé dina video pamasaran anjeun. Musik lemes atanapi musik gancang lengkep tiasa ngarobih pidio janten pastikeun anjeun milih leres sareng panginten nyobian sababaraha pilihan musik anu béda.

Akhirna, anjeun kedah pastikeun musik leres-leres nambihan naon waé kana pidéo anjeun. Upami musikna ngan ukur hal tambahan anu henteu ngabédakeun vidéo tibatan anu pangsaéna pikeun tinggalkeun musik. Musik tiasa ngarobih pidéo tapi éta henteu teras diperyogikeun.

Tip 5: Anjeun Teu tiasa Ngalereskeun Sadayana

Parangkat lunak éditan pidéo luar biasa sareng tiasa ngalereskeun seueur hal anu panginten anjeun sadayana tiasa dibéréskeun saatos produksi. Éta henteu leres sareng upami anjeun henteu ngarékam pidéo anjeun ngédit anjeun panginten langkung raos tekanan pikeun ngajantenkeun pilem katingal saé janten anjeun henteu disalahkeun tina kasalahan. Kaleresan aya sababaraha hal anu bahkan henteu tiasa dirobih ku éditan anu hébat.

Anjeun tiasa ngalereskeun lampu sareng seueur sora dina program éditan tapi anjeun panginten henteu tiasa ngajantenkeunana sampurna. Henteu aya anu lepat sareng henteu tiasa ngalereskeun hal anu kacau dina syuting. Éditan anjeun aya pikeun ngalereskeun hal-hal anu anjeun tiasa sareng ngajantenkeun sadayana katingali langkung saé, henteu ngalakukeun mujijat.

Pasihan diri anjeun sareng émut yén éditor anu pangsaéna henteu tiasa ngalereskeun pidéo anu goréng. Laksanakeun anu pangsaéna sareng pastikeun anjeun bangga kana padamelan anjeun. Anjeun moal tiasa ngalereskeun unggal hal tapi anjeun bakal ngajantenkeun sadayana anu langkung saé tibatan sateuacan anjeun ngamimitian.

kacindekan

Ngédit Pidéo sareng Adobe Premiere

Ngédit pidéo mangrupikeun padamelan anu anjeun pelajari nalika anjeun angkat. Langkung anjeun ngédit langkung saé anjeun bakal kéngingkeun ngagunakeun parangkat lunak sareng terang naon anu anjeun tiasa laksanakeun. Nalika anjeun diajar anjeun bakal janten éditor anu langkung saé sareng terasrasakeun padamelan anjeun.

Éditor anu hébat terang yén draf kasar na bakal kasar pisan sareng éta henteu kunanaon. Parangkat lunak mangrupikeun hal anu paling penting anu dianggo ku editor janten pastikeun yén anjeun paling luhur, sareng teras diédit sateuacan diédit teuing. Henteu aya anu teu tiasa janten hadé ku éditan tapi anjeun ogé tiasa ngajantenkeun hal-hal sapertos gélo upami anjeun ngalaksanakeun seueur teuing.

Akhirna, émut yén anjeun an jelema nu nyunting, sanés tukang sihir. Aya sababaraha hal anu anjeun moal tiasa ngalereskeun sareng éta henteu kunanaon. Ieu ngan ukur sababaraha tips pikeun ngabantosan anjeun janten editor anu langkung saé pikeun video pamasaran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.