Ditch Editor Pidéo anjeun kanggo Salah sahiji Kalayan Sinkronisasi Audio

video Edit

Minggu kamari ieu, kuring nuju damel dina ngarékoméndasi kasaksian konsumén pikeun klien. Videografer anu digarap ku aranjeunna hebat pisan, nyayogikeun sadaya video atah atah pikeun aranjeunna dina acara anu hoyong dirakit dina waktos payun. Aranjeunna ngabagi file MXF atah ka kuring supados kuring tiasa ngaunduhna sareng kuring langsung sadar yén kuring aya dina sirah.

Pikiran kuring nyaéta kuring ngan ukur badé nyebarkeun pidéo atah dina iMovie, ngarakit paguneman, ngalungkeun intro, outro, sareng trek audio ka aranjeunna, sareng réngsé. Nanging, videografer propésional ngagaduhan sababaraha sudut tina kaméra anu béda ... sareng ngan ukur hiji tampilan anu ngagaduhan audio premium. Ieu normal upami anjeun pro, tapi éta jauh tina sirah kuring.

Kalayan iMovie atanapi Windows Movie Maker, kuring ngan ukur ngagaduhan hiji Kala video. Janten, kuring kedah ngédit unggal sudut kaméra kalayan sampurna, teras cobian pikeun nyocogkeun pidéo kana lagu audio - tugas anu teu mungkin. Sareng tanpa sudut kaméra tambihan, pidéo na moal sapertos pangaruh. Waktos kanggo nyauran pro!

My videographer ngagaduhan studio caket kantor bumi kuring, janten kuring nyetir sareng ngobrol sareng anjeunna kanggo ningali naon anu tiasa dilakukeun. Anjeunna gancang ngadidik kuring ngeunaan watesan parangkat lunak éditan pidéo sareng nunjukkeun kumaha anjeunna tiasa gampang nambihan sababaraha lagu pidéo atanapi lagu audio anu misah ka editor na sareng nyingkronkeunana ku klik tombol éta.

Adobe Premiere Pro Audio sinkronisasi

AJ ngabagi sababaraha paket éditan video karesep AJ anu nawiskeun sinkronisasi klip:

  • Adobe premiere Pro - éta screenshot di luhur parangkat lunak éditan pidéo AJ sacara pikaresep. Premiere Pro mangrupikeun parangkat lunak pangédit video pikeun pilem, T, sareng Wéb.
  • Komposer Mimiti - AVID mangrupikeun standar industri terkemuka pikeun ngédit pilem pitur, Acara, sareng Iklan. Kanyataan yén aranjeunna ngadamel vérsi gratis nyaéta BESAR! (AJ ogé AVID disahkeun)
  • Urangsunda - Hitfilm express mangrupikeun editor indy indy. Éta gratis ogé sareng éta sanés ngan ukur editor (sapertos perdana) tapi ogé komposer (Saatos Pangaruh) AJ biasana nyarankeun anu ieu salaku alternatif gratis.
  • Editor Pidéo FilmoraPro - Kuring parantos ngagunakeun program konvérsi Wondershare sareng tiasa dianggo kalayan sampurna. Kuring henteu ragu pakét éditan pidéo anu terjangkau aranjeunna sami saé - sareng éta nawiskeun sinkronisasi audio ogé.

Singkronisasi audio tiasa ngalacak naon waé kalayan audio sareng cocog sareng gelombang audio kalayan sampurna, sanajan kualitas audio henteu cocog. Dina hal ieu, kuring gaduh hiji lagu video kalayan audio anu sampurna, sareng hiji deui nganggo kaméra naon waé. Parangkat lunak ngaidéntifikasi duanana sareng cocog sareng trek video kalayan sampurna. Janten, AJ tiasa flip sudut kaméra bari ngajaga lagu audio anu saé.

Dina sababaraha menit, AJ parantos siap vidéo anu kuring parantos nyobian jam-jaman. Ieu leres-leres ngajantenkeun kuring mikir deui nganggo iMovie pikeun ngédit pidéo kuring. Kalayan abdi Adobe Kreatif Awan lisénsi, kuring tiasa ngaunduh sareng diajar Premiere Pro… janten panginten waktosna kuring ningkat!

Janten naha éta mangrupikeun sababaraha klip pidéo kalayan anu ngagaduhan audio anu sampurna, atanapi éta sababaraha klip pidéo sareng sareng klip audio tambahan tina perékam anjeun ... bungkus ieu bakal sampurna nyingkronkeun boh klip audio sareng pidéo supados anjeun henteu kedah!

Sareng, ku sababaraha garis waktos pidéo, anjeun tiasa ngajajarkeun sareng milih pandangan anu anjeun badé ngajantenkeun pidéo langkung propésional sareng mangaruhan.

Catetan: Kuring ngagunakeun tautan afiliasi kuring pikeun Adobe Creative Cloud.



Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.