Dursasana Pidéo ku Alat

pilem ku alat

Kalayan pidéo terus ningkat, anjeun panginten panginten paripolah henteu béda pisan sareng alat ka alat. Nanging, saleresna mah aya sakedik buktina sabalikna. Ooyala ngaluarkeun laporan triwulanan anu dianalisis tingkah laku ningali diantara éta 100 juta pangguna. Wistiya parantos ngaleupaskeun infographic ieu anu ngagambarkeun papanggihan data.

kalakuan pidéo ku alat

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.