Humanize Brand anjeun Ngaliwatan Video Paguneman

personalisasi video

Pidéo parantos dipelak ku luncatan sareng wates di pasar konsumén dina sababaraha taun ka pengker, sareng gancang jalan pikeun ngagentos téks tulisan salaku modél komunikasi anu dominan ngalangkungan wéb. Nielson ngalaporkeun yén di 2011, aliran video naék 31.5 persén ti taun saacanna, némpél 14.5 milyar kukus, kalayan langkung ti 2 milyar pintonan pidéo unggal dinten. Ieu ngajantenkeun pidéo salaku biasa sakumaha unduhan musik, ngabagi poto sareng email.

Ieu video anu saé tina ReelSEO dina topik:

Ku ngamangpaatkeun kakawasaan pidéo, perusahaan tiasa nembus hiji-hijina ambang anu diperyogikeun pikeun ngarobah pangunjung kana palanggan ... sambungan pribadi. Ieu sababaraha tips pikeun video paguneman:

  • ulah naskah pidéo anjeun. Kéngingkeun sababaraha catetan dasar sareng ngobrol sareng kaméra. Éta henteu kedah sampurna (sareng henteu kedah sampurna).
  • Terus anjeun video pondok… 1 dugi ka 3 menit. Candak langsung ka titik atanapi jalma bakal abandon nonton. Upami pidéo anjeun parantos lami, guntingkeun celah sareng cobian nyepetkeun klipna. Seringna, anjeun tiasa ngalangkungan sakedik pidéo ku ngalakukeun éta.
  • Kéngingkeun perusahaan vidéo pikeun damel dina ahli propésional intro sareng outro anjeun tiasa sacara gampil nyampur kana pidéo anjeun ku software produksi pidéo desktop sapertos iMovie or Windows Movie ker.
  • Catetan dina definisi tinggi sareng nganggo kaméra pidéo anu saé. IPhone tiasa seueur!
  • Tutup pidéo anjeun tanpa ngajual ku ngawartosan ka jalma kumaha aranjeunna tiasa kéngingkeun anjeun, dimana aranjeunna tiasa kéngingkeun inpormasi langkung seueur, jst. Jalma ningali iklan unggal dinten sareng teu merhatoskeunana ... tong ngadamel iklan!
  • Nyéépkeun waktos nyerat a judul anu narik ati pikeun pidéo anjeun sareng ngamangpaatkeun kecap konci sacara épéktip. Youtube mangrupikeun mesin pencari anu kadua pangageungna!

BTW: Di Martech Zone, kami terang ieu mangrupikeun salah sahiji unsur situs anu parantos kakurangan. Kami henteu acan ngagaduhan rumus anu pas ... tapi nongkrong di dieu, éta bakal datang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.