Email Video: Waktosna Kanggo Penjualan Kanggo Pribadi

Pidéo pikeun Penjualan

Kalayan krisis COVID-19, kamampuan pikeun tim penjualan di luar pikeun ngajaga hubungan pribadi sareng prospek sareng klienna dileungitkeun sapeupeuting. Abdi percanten pisan yén sasalaman mangrupikeun unsur anu penting pikeun prosés penjualan, utamina ku aktipitas anu langkung ageung. Jalma kedah tiasa silih teuteup sareng maca basa awak pikeun nyangking kapercayaan kana investasi anu aranjeunna hasilkeun sareng pasangan anu aranjeunna pilih.

Pikeun ngahesekeun hal, masa depan ékonomi urang aya masalah. Hasilna, tim penjualan berjuang pikeun nutup penawaran ... atanapi bahkan kéngingkeun perusahaan ngaréspon. Kuring nuju damel dina ngamimitian ayeuna kalayan ratusan rébu dolar anu solid dina pipa ... sareng perjanjian anu munggaran urang parantos mundur tanggal. Nunjukkeun yén kami ngabantosan perusahaan kalayan otomatisasi sareng integrasi, waktos anu sesah saprak urang terang yén urang tiasa ngabantosan aranjeunna.

Pidéo pikeun Penjualan Platform

Kitu cenah, urang nuju nerapkeun solusi email video pikeun ngabantosan tim penjualan kami sareng ningkatkeun hubunganana sareng prospek sareng konsumén sami. Pidéo henteu ngabandingkeun sareng pribadi, tapi éta nyayogikeun kasempetan anu langkung pikaresepeun pikeun nyarios sacara pribadi ka prospek atanapi palanggan.

Pidéo pikeun platform penjualan ngagaduhan sababaraha fitur umum:

  • catetan - ngarekam video anu dipersonalisasi ngalangkungan desktop, plugin browser, atanapi aplikasi mobile.
  • Integrasi CRM - ngarekam email kana kalungguhan, kontak, akun, kasempetan, atanapi kasus.
  • enhancement - ngédit pidéo sareng nambihan overlay sareng saringan.
  • ngabejaan - ngawaskeun aktipitas video waktos langsung sareng nampi peringatan.
  • kaca - integrasi halaman badarat pikeun ningali sareng ngaréspon pidéo na. Sababaraha malah gaduh kalender integrasi pikeun ngajadwalkeun janji.
  • laporan - ngukur efektivitas sareng Laporan khusus sareng Dasbor.

Ieu platform anu langkung populér:

  • BombBomb - Gancang sareng gampang ngarékam, ngirim, sareng ngalacak surélék pidéo pikeun menonjol dina koropak prospek anjeun ', palanggan sareng karyawan.

  • Covideo - Rékam sareng kirim pidéo anu dipersonalisasi anu ningkatkeun tingkat réspon, ningkatkeun kasempetan penjualan sareng nutup langkung seueur tawaran

  • Dubb - Kembangkeun usaha anjeun ku halaman pidéo anu tiasa dipilampah anu tiasa dikirim dimana waé kalayan sawangan GIF. 

  • Terus - Ngirimkeun Loom langkung épisién tibatan ngetik email anu panjang atanapi nyéépkeun dinten anjeun dina rapat gaduh paguneman anu henteu kedah kajantenan sacara real-time.

Loom - Babagi Video

  • OneMob - Gancang ngadamel halaman eusi ka kalibet prospek, konsumén, mitra jeung pagawé

  • vidREACH - vidREACH mangrupikeun platform pidéo email sareng penjualan anu dipersonalisasi anu ngabantosan usaha kalibet pamirsa, nyandak langkung seueur lead sareng nutup langkung seueur tawaran.

vidREACH Prospecting Video Outreach

Pidéo pikeun Stratégi Penjualan

Koropak sadayana parantos tumpuk ayeuna sareng jalma-jalma ngalaman sesah nyaring bahan anu saleresna tiasa masihan nilai pikeun karyana. Ieu nasihat pribadi kuring ngeunaan ngamangpaatkeun pidéo pikeun penjualan:

  1. Jalur Subject - Pasang video dina garis subjek anjeun sareng nilai anu anjeun bawa.
  2. Janten Ringkes - Tong nyéépkeun waktos jalma. Prakték naon anu anjeun badé nyarios sareng langsung terang kana tujuanna.
  3. Nyayogikeun Nilai - Dina waktos anu teu pasti ieu, anjeun kedah masihan nilaina. Upami anjeun ngan ukur nyobian ngadamel jual, anjeun bakal teu dipalire.
  4. Nawaran Bantosan - Nyayogikeun kasempetan pikeun prospek atanapi klien anjeun pikeun nuturkeun.
  5. pakakas - Anggo kaméra wéb sareng mikropon anu saé. Upami anjeun henteu gaduh mikropon anu saé, headset bakal sering jalan.
  6. Pidéo Ponsel - Upami anjeun ngarekam ngalangkungan mobile, cobian dirékam dina modeu lanskap kumargi jalma badé muka ieu dina emailna, sigana dina desktop upami aranjeunna di kantor bumi.
  7. Pakéan pikeun Kasuksesan - Késang sareng calana yoga tiasa janten baju kantor di bumi anu pangsaéna, tapi pikeun ngaluarkeun kapercayaan, waktuna mandi, cukur, sareng pakéan pikeun suksés. Éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung yakin sareng panampi anjeun bakal kéngingkeun kesan anu hébat ogé.
  8. kasang tukang - Entong nangtung payuneun témbok bodas. Kantor anu ngagaduhan warna jero sareng haneut di tukangeun anjeun bakal langkung ngundang.

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun sababaraha alat dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.