VIDEO: Ucing Gendem, Yahudi Gajih & Kasadaran Patalina USCTO & Dursasana

VIDEO: Ucing Gendem, Yahudi Gajih & Kasadaran Patalina USCTO & Dursasana

naon ngalakukeun Cat babari ambek jeung Yahudi gendut gaduh persamaan sareng anu diangkat ku Présidén Megan Smith? Sareng naon anu dicarioskeun ku urang ngeunaan pamasaran?

Salaku jalma anu parantos ngukur galecok sacara umum di SXSW salami tilu taun ngaji, kuring mutuskeun ngalakukeun percobaan sakedik taun ieu ku ngabandingkeun élmu data (nyaéta ngupingkeun sosial) sareng sampel data (nyaéta leumpang ka jalan 6 sareng awak kaméra sareng naroskeun jalma patarosan konyol).

Di dieu Kang naon kajadian:

Ayeuna, naha ieu mangrupikeun pertama kalina saha anu ngalaporkeun ka Barack Obama dianggo dina studi data pamasaran barengan ucing sareng saurang lalaki anu masangkeun hal-hal anu pikaseurieun dina Instagram mangrupikeun patarosan anu kami henteu jawab. Tapi hé, éta Internét.

Naon anu anjeun nyandak SXSW taun ayeuna? Bagikeun pikiran anjeun dina koméntar ieu di handap. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.