Pidéo: Kumaha Cara Média Sosial

média sosial nari

Éta sadayana dimimitian ku hiji ... maka éta unstoppable.

 

5 Komentar

  1. 1

    Henteu yakin ieu aya hubunganana sareng Media Sosial dina hal pamasaran / PR. Aya anu unggah pidéo saurang lalaki anu nari, sareng sababaraha jalma anu nari sareng anjeunna. Ieu henteu endah atanapi pikaheraneun - ulah ngajantenkeun langkung ti naon éta. Éta rapih sareng tiis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.