Pidéo: Kumaha Nyebarkeun Blog Anjeun dina Twitter

twitterfeed

Kuring réngsé pidéo ieu tadi wengi kanggo nyayogikeun nasabah kami pitunjuk ngeunaan cara nyebarkeun blogna dina Twitter via Twitterfeed sareng RSS feed. Éta lumaku pikeun aplikasi naon waé kalayan eupan RSS, panginten panginten kuring bagikeun ogé di dieu!

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Dan,

      Kaula teu persis yakin naon titik anjeun, tangtu Twitter teu RSS. Sanajan kitu, medarkeun tina RSS ka Twitter mangrupakeun sarana pohara efektif publicizing blog anjeun (atawa media sejenna nu utilizes feed a).

      Doug

  2. 3

    Masalahna sareng éta henteu aya mangpaatna pikeun kuring. Upami abdi hoyong terang nalika anjeun ngeposkeun hiji hal ka blog anjeun, kuring bakal ngalanggan feed RSS. Sanaos dina sababaraha gelar éta ngajawab patarosan "Naon anu kuring laksanakeun?", Jawaban "karék dipasang X kana blog kuring" tiasa langkung saé dijawab ku cara anu sanés.

    Éta henteu leungit ku kuring ku cara éta sakedik teuing jalma anu nganggo RSS, sareng anjeun teras bakal ngahontal jalma anu nganggo Twitter tapi sanés RSS ku ngagunakeun twitterfeed. Tapi Twitter sanés agrégator feed ogé. Upami aya anu badé ngalakukeun ieu, kuring langkung resep ningali aranjeunna gaduh dua akun Twitter - hiji anu didamel ku manusa wungkul, sareng hiji anu ngalaksanakeun agrégat ku ogé nunjukkeun tweets feed RSS anu dihasilkeun sacara otomatis. Éta seueur padamelan dina tungtung sumber, sanaos.

    Jelas, saprak ieu annoys kuring leuwih ti kalolobaan jalma, Kuring ogé bisa alamat ieu dina tungtung kuring sarta ngagunakeun klien Twitter nu nyaring kaluar tweets twitterfeed, sarta meureun mangrupa Aksara GreaseMonkey lakonan hal nu sarua dina panganteur Twitter.com.

    Dina rasa anu langkung umum, masalahna nyaéta ngagunakeun twitterfeed pikeun otomatis tweet judul pos sareng URL sanés eusi, éta meta-data. Abdi henteu kunanaon upami jalma-jalma bakal tweet kasimpulan panjang Twitter anu pas tina tulisan blog (sanés teaser atanapi ngan ukur subjek), teras numbu ka pos lengkep. Éta saleresna bakal nambihan nilai, sareng hal anu kuring henteu kéngingkeun tina ningali judul tulisan dina pamaca RSS.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.