Kickstarting Kampanye Pidéo Pidéo anjeun dina 3 Cara

Kampanye Pidéo Pidéo

Anjeun panginten parantos nguping ngalangkungan anggur anu pidéo mangrupikeun inpormasi anu manpaat pikeun bisnis naon waé anu kedah ningkatkeun ayana onlinena. Klip-klip ieu saé pisan dina ningkatkeun tingkat konvérsi sabab aranjeunna saé pisan terlibat dina pemirsa sareng ngalantarankeun pesen anu rumit ku cara épisién - naon anu henteu kedah dipikanyaah?

Janten, anjeun panasaran kumaha anjeun tiasa ngamimitian kampanye pamasaran video anjeun? Kampanye pamasaran video tiasa sigana sapertos proyek ageung sareng anjeun henteu terang naon léngkah munggaran anu kedah dilakukeun. Tong hariwang, kami bakal masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun.

1. Identipikasi Audién Anjeun

Sateuacan anjeun mimiti ngorondang parangkat pikeun nyiptakeun pidéo anjeun, anjeun kedah milarian terang saha waé anu mimiti ningali pemirsa anjeun. Upami anjeun henteu terang saha anu anjeun pikahoyong pikeun pidéo éta, éta sesah pikeun nyieun kontén bahkan langkung parah, éta bakal tungtungna ngumpulkeun lebu kusabab teu aya anu hoyong nonton éta.

Penting pikeun terang saha waé pemirsa anjeun sabab aranjeunna anu bakal nonton vidéo anjeun. Janten, kenalkeun aranjeunna— naon anu aranjeunna resep, naon anu aranjeunna henteu resep, naon anu aranjeunna diperjuangkeun, sareng kumaha anjeun tiasa nyayogikeun solusi pikeun masalahna.

Sugan aranjeunna parantos berjuang sareng kumaha ngagunakeun produk atanapi jasa anjeun, janten nyiptakeun pidéo anu ngajelaskeun aranjeunna ngeunaan produk anjeun atanapi merk anjeun bakal janten cara anu saé pikeun ngamimitian.

2. Ngalakukeun Sababaraha Panilitian Kata Kunci

Kecap konci henteu ngan ukur pikeun réngking di Google. Éta tiasa sakumaha mangpaatna pikeun mastikeun pidéo anjeun nampi panempoan sapertos aranjeunna pikeun rangking luhur dina mesin pencari. Nalika anjeun ngetik dina bar teangan dina Youtube, anjeun bakal mendakan kotak turun-handap anu pinuh ku saran.

Saran ieu gunana pikeun pidéo anjeun sabab nunjukkeun naon anu dipilarian populér. Sakali anjeun ngagaduhan pamendak naon kecap konci anu dipilarian ku jalma, anjeun tiasa ngawangun kontén dina kecap-kecap éta sareng nyiptakeun hal anu hoyong ditingali ku jalma.

Anjeun tiasa ngaoptimalkeun SEO dina pidéo anjeun ku ngagunakeun gambar leutik, judul, sareng déskripsi anu pikaresepeun pikeun naon anu dipilarian ku pemirsa. Kantun ngagunakeun kecap konci saloba anjeun tiasa dina kotak katerangan atanapi judul.

3. Meunangkeun Pitulung Tina Sababaraha Alat

Internét pinuh ku sumber anu réa. Pikeun unggal masalah, aya kamungkinan luhur anjeun bakal mendakan solusina di Google. 

Upami anjeun milarian ngadamel pidéo tapi henteu terang kumaha carana, tong ngantep éta nyegah anjeun ngamimitian. Pidéo panginten siga investasi ageung sareng tiasa siga anu kedah diborogodkeun, tapi percanten atanapi henteu, anjeun tiasa mendakan alat pikeun nyiptakeun pidéo éta meujeuhna atanapi bahkan gratis.

Anjeun henteu kedah janten ahli pamasaran video pikeun nyiptakeun pidéo nyalira. Sanaos anjeun nembé ngamimitian, anjeun tiasa ngakses sababaraha alat online.

Ayeuna anjeun ngagaduhan pamendak kasar ngeunaan naon anu kedah disiapkeun tungtungna ngamimitian kampanye pamasaran video anjeun ayeuna. Janten, mimitian daptar kecap konci éta sareng carioskeun saha waé pemirsa anjeun. Sakali anjeun kéngingkeun duaan éta beres, waktosna kanggo ngawitan ngadamel pidéo anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.