Buku Panduan Pidéo Pidéo

intro buku panduan pamasaran video

Kuring bébéja ka batur poé séjén yén kuring ngabayangkeun dinten dimana unggal halaman wéb pikeun halaman wéb bakal ngagaduhan pidéo atanapi séri pidéo anu saluyu. Sugan éta bakal tibalik ... unggal pidéo sapanjang séri pidéo dina situs bakal aya halaman wéb anu saluyu. Jalan anu mana waé ogé, Internét gancang ngarobah sareng pidéo dilaksanakeun sacara berhasil salaku bagian tina strategi pemasaran umum. Kasaksian palanggan, pidéo anu ngajelaskeun, démo sareng pidéo gaya kepemimpinan narik seueur perhatian nalika aranjeunna diproduksi kalayan saé sareng dilebetkeun dina ayana wéb anu umum.

Dina Infographic ieu ti Pamor Prestige, aranjeunna nyayogikeun sababaraha statistik anu hébat kunaon pidéo pikaresepeun pikeun pamasaran:

  • Eusi pidéo anu dibungkus tiasa ningkatkeun lalu lintas halaman wéb dugi ka 55%
  • Pidéo anu dipasang dina Facebook ningkatkeun papacangan paningali sareng halaman mérek ku 33%
  • 92% pemirsa pidéo mobile bakal ngabagi pidéo sareng batur
  • Hiji tulisan kalayan video anu dilebetkeun bakal ditarik 3 kali langkung tautan asup.

Pidéo-Pamasaran-Buku Panduan

One comment

  1. 1

    Cool Infographic. Jujur kuring ngamimitian condong kana jinis pamasaran anu langkung visual, video janten hiji. Grafik ieu ngagaduhan sababaraha tip anu saé sareng héran kuring yén beuki seueur pemasar anu nambihan ieu kana rencana pembuatan konténna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.