Pamasaran Video: Bukti Sosial ku Nomer

Bukti Sosial Pidéo Sosial

Dinten ieu kuring nuju pendak sareng klién sareng nyawalakeun kasempetan pikeun aranjeunna nyusul pesaingna online nganggo video.

Perusahaan ngagaduhan mérek anu kuat anu tiasa dipercaya online sareng henteu diragukeun yén produksi pidéo bakal ngajalankeun langkung langsung, langkung seueur pangunjung sareng - pamustunganana - ngabantosan aranjeunna langkung ngajelaskeun nilai ngalanggan kana jasa ka prospekna.

Pidéo janten langkung populér ku pemirsa umum di sakumna dunya. Nalika aya artos anu diperyogikeun, sadayana nyobian nyandak sapotong tina pamasaran video pai rasa. Sababaraha malah nyobaan ngasakan sorangan.

Bubobox

Statistik Pamasaran Video

Situs wéb anu ngagaduhan stratégi pamasaran video anu saé ningkatkeun likelihood na pikeun janten peringkat dina halaman mimiti hasil Google ku saloba 53 kali.

Forrester

Daptar video anu nembongan dina pangalaman milarian saloba 41 persén ongkos klik-téngkat langkung luhur tibatan pesaingna.

AimClear

infographic video 1 3

One comment

  1. 1

    Pikeun bagian kuring nalika ngeunaan Google Analytics, halaman badarat sareng pidéo pondok tapi lucu dianggo! Sakumaha parantos nunjukkeun yén éta ngagaduhan tingkat mumbul anu murah pisan dibandingkeun sareng halaman sanés situs kami kalayan téks anu panjang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.