7 Pidéo Anjeun Kudu Ngasilkeun Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Marketing

média sosial video

60 persén pangunjung situs bakal nonton pidéo heula sateuacan maca téks dina situs anjeun, halaman badarat, atanapi saluran sosial. Hoyong ningkatkeun hubungan sareng jaringan sosial atanapi pengunjung wéb anjeun? Ngahasilkeun sababaraha pidéo anu hébat pikeun udagan sareng bagi ka pamirsa (s). Salesforce parantos ngahijikeun infographic hébat ieu sareng spésipik dina 7 tempat pikeun ngahijikeun pidéo pikeun ngajalankeun hasil pamasaran:

  1. Nyayogikeun a wilujeng sumping pidéo dina halaman Facebook anjeun sareng nyebarkeunana dina bagian Tentang. Anjeun tiasa nambihan pidéo ieu tina perpustakaan video anu anjeun unggah kana halaman anjeun. Pastikeun ogé kalebetkeun domain anjeun pikeun ngajalankeun datang deui ka halaman bumi anjeun.
  2. Périodik bagikeun pidéo dina Twitter dimana anjeun ngabahas topik atanapi ngabagi penjelasan ngeunaan mérek, produk sareng jasa anjeun. Pidéo anu dibagi dina Twitter ditampilkeun dina kotak média sidebar dina halaman anjeun.
  3. Pin video dina Pinterest dina papan topik anu relevan pikeun ningkatkeun pidangan kana saluran Youtube anjeun. Sareng tangtosna, ngaoptimalkeun saluran Youtube anjeun pikeun nyetir patalimarga ngalangkungan jalur konvérsi.
  4. Tambahkeun pidéo kana profil LinkedIn anjeun anu nembongkeun bakat, mérek, produk sareng / atanapi jasa anjeun.
  5. Aktipkeun Téangan Néglasari Saluran dina Youtube sareng nambihan Channel Channel. Ieu pidéo dimaénkeun ka jalma anu teu acan langganan. Ajak jalma-jalma pikeun ngalanggan saluran anjeun ngalangkungan pidéo ieu.
  6. nambah kasaksian video ka halaman badarat anjeun pikeun nambihan kaaslian sareng kapercayaan kana ajakan-to-action dina halaman.
  7. Tambah hiji video ka halaman imah perusahaan anjeun (atanapi bahkan tautan tina unggal halaman) anu ngajelaskeun perusahaan sareng produk atanapi jasa na.

Entong teuing mikirkeun pidéo ieu! Saran kuring nyaéta ngajaga pidéo anjeun antara 30 detik sareng 2 menit nalika anjeun ngamanfaatkeunana sapertos kieu pikeun ngalengkepan aset digital anjeun anu sanés. Pastikeun kualitas sora anjeun luar biasa sareng vidéo nempel kana titik éta kalayan ajakan-to-aksi di tungtungna. Tetep pidéo anjeun otentik sareng jalma asli sareng lokasi nyata - Polandia tina komérsial tipi atanapi latar layar héjo phony henteu wilujeng sumping nalika ngalebetkeun pidéo kana stratégi sosial atanapi wéb.

Aya seueur cara pikeun ngasupkeun video kana strategi pemasaran online anjeun. Anjeun tiasa nambihan pidéo kana média sosial anjeun, halaman penjualan, pamasaran kontén, layanan palanggan, sareng seueur deui pikeun ningkatkeun kasempetan yén target audién anjeun bakal nganggo pesen anjeun sareng nyandak tindakan.

Ieu infographic, 7 Cara Ngagabungkeun Pidéo Kana Kampanye Marketing Anjeun, ti Salesforce Kanada.

Strategi Pamasaran Video

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.