Pentingna Stratégi Pamasaran Pidéo: Statistik sareng Tip

Strategi Pamasaran Video

Kami ngan ukur ngabagi infographic ngeunaan pentingna pamasaran visual - sareng éta, tangtosna, kalebet pidéo. Kami parantos ngalakukeun hiji ton video pikeun klien kami nembé sareng éta naékkeun tingkat dursasana sareng konversi. Aya seueur jinis dirékam, video dihasilkeun anjeun tiasa ngalakukeun… sareng tong hilap pidéo real-time dina Facebook, video sosial di Instagram sareng Snapchat, komo wawancara Skype. Jalma-jalma ngonsumsi seueur video.

Naha Anjeun Kedah Stratégi Pamasaran Pidéo

  • Youtube terus janten # 2 halaman wéb anu paling dipilarian sajaba ti Google. Pelanggan anjeun milarian platform éta pikeun solusi… patarosanna naha anjeun aya atanapi henteu.
  • Pidéo tiasa ngabantosan ngajadikeun leuwih sederhana prosés atanapi masalah anu rumit pisan anu meryogikeun langkung seueur téks sareng citra pikeun kéngingkeun pamahaman. Pidéo anu ngajelaskeun neraskeun ngadorong konvérsi pikeun perusahaan.
  • Pidéo nawiskeun kasempetan pikeun langkung raos… Ningali sareng ngupingkeun ningkatkeun pesen sareng kumaha paningali anjeun ningalina.
  • Pidéo nyetir ongkos klik-téng luhur dina iklan, hasil mesin pencari, sareng pembaruan média sosial.
  • Jalma dina kapamimpinan panginten sareng kasaksian konsumén nyayogikeun langkung seueur conggah pangalaman dimana humor, daya tarik, sareng kapercayaan tiasa langkung ditepikeun ka anu ningali.
  • Pidéo tiasa langkung seueur deui entertaining sareng ngirut tibatan téks.

Statistik Pamasaran Video

  • 75 juta jalma di Amérika Serikat nonton video online unggal dinten
  • Pemirsa nahan 95% pesen nalika aya dina video dibandingkeun sareng 10% nalika maca dina téks
  • Pidéo sosial ngahasilkeun 1200% langkung saham tibatan téks sareng gambar digabungkeun
  • Pidéo dina Halaman Facebook ningkatkeun keterlibatan pangguna akhir ku 33%
  • Ukur nyebatkeun kecap video dina garis matuh email naékkeun tingkat klik-tingkatan ku 13%
  • Pidéo ngadorong 157% paningkatan patalimarga organik tina Search Engine Hasil Halaman
  • Pidéo anu dipasang dina halaman wéb tiasa ningkatkeun patalimarga dugi ka 55%
  • Pemasar anu nganggo pidéo naékkeun pendapatan 49% langkung gancang tibatan pangguna sanés video
  • Pidéo tiasa ningkatkeun konversi halaman badarat ku 80% atanapi langkung
  • 76% profesional pamasaran ngarencanakeun ngagunakeun pidéo pikeun ningkatkeun kasadaran merekna

Sapertos strategi eusi sanésna, gunakeun video pikeun kauntungan maksimum na. Pemasar henteu kedah gaduh saratus pidéo di luar sana ... bahkan ngan ukur gambaran kapamimpinan pamikiran pikeun perusahaan, pidéo anu ngajelaskeun anu ngajelaskeun hal anu sesah, atanapi kasaksian klien tiasa mangaruhan pangaruh anu luar biasa dina strategi pamasaran digital anjeun.

Hiji hal anu ku kuring diémutan dina infographic ieu nyaéta yén perhatian masarakat parantos kirang ti lauk emas. Éta ngan saukur sanésna. Kuring ngan ukur nonton-nonton hiji program dina sabtu minggu ... boro-boro masalah sareng perhatian! Naon anu kajantenan nyaéta yén konsumen sadar yén aranjeunna gaduh pidéo pilihan, janten upami anjeun henteu narik perhatian sareng nyimpenna dina pidéo anjeun, aranjeunna ngan saukur bakal ngalih ka tempat sanés dina sababaraha detik.

video Marketing

Ieu infographic, Pentingna Pamasaran Pidéo, tina IMPACT.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.