Tren Pidéo Video pikeun 2021

Tren Pidéo Video pikeun 2021 - Infographic

Pidéo mangrupikeun hiji daérah anu kuring leres-leres nyobian ningkatkeun taun ayeuna. Abdi nembé ngalakukeun podcast sareng Owen tina The Video Marketing School sareng anjeunna ngamotivasi kuring pikeun nempatkeun usaha tambahan. Kuring nembé ngabersihan saluran Youtube kuring - duanana pikeun kuring pribadi ogé pikeun Martech Zone (punten langganan!) sareng kuring badé teraskeun damel sababaraha video anu saé ogé dirékam ogé pidéo real-time langkung.

Kuring ngawangun kaluar abdi kantor home taun kamari sareng ngagaleuh a Logitech BRIO Ultra HD Wéb sareng Ecamm Hirup. Kadua nyayogikeun gambar anu saé sareng kantor kuring leres-leres katingali seukeut ... janten kuring henteu ngagaduhan alesan pikeun henteu! Kuring janji kuring bakal tetep ngalaksanakeunnana. Éta cukup sesah pikeun nuturkeun publikasi, podcast, sareng bisnis kuring ... tapi kuring terang kuring bakal nguntungkeun ku usaha.

Statistik Pamasaran Video

Aya sababaraha statistik anu kuat anu ngadukung usaha pamasaran video:

  • Saloba 85% tina usaha parantos ngagunakeun pamasaran video dina hiji cara atanapi cara anu sanés dina taun 2020. Éta naek 24% ti karek 4 taun ka pengker.
  • 99% tina usaha anu nganggo pidéo taun kamari nyarios yén aranjeunna badé neraskeun… janten jelas aranjeunna ningali manpaatna!
  • 92% tina usaha nganggap hal éta salaku bagian penting tina strategi pemasaran aranjeunna sadayana.

Jenis Pidéo Pamasaran Anu populér

  • 72% pemasar anu ngamangpaatkeun pidéo nyiptakeun pidéo panjelasan.
  • 49% pemasar anu ngamangpaatkeun pidéo nyiptakeun video presentasi.
  • 48% pemasar anu ngamangpaatkeun pidéo nyiptakeun video kasaksian.
  • 42% pemasar anu ngamangpaatkeun pidéo nyiptakeun video jualan
  • 42% pemasar anu ngamangpaatkeun pidéo nyiptakeun Iklan video.

Tren Video Top:

  1. Pamakéan pidéo terus ningkat!
  2. Live-streaming parantos angkat.
  3. Pidéo pondok-form terus ngadominasi sadayana platform.
  4. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna ngajantenkeun papacangan sareng konvérsi.
  5. Kusabab damel ti bumi sareng pandemi, pidéo pendidikan sareng pidéo latihan online nuju tumuh dina panarimaan sareng popularitas.
  6. Dina taun 2020, méakkeun iklan video di Amérika Serikat ngahontal $ 9.95 milyar. Ieu diperkirakeun ningkat ku 13 persén kana $ 11.24 milyar dina 2021 (Statista, 2019). 
  7. Pidéo nyetir konvérsi, 80% diantarana nyebatkeun yén usaha pamasaran video na sacara langsung nyababkeun ningkat penjualan, sareng 83% ogé nyatakeun yén aranjeunna nuju langkung seueur ngarah. 
  8. Pasar AR sareng VR diperkirakeun tumuh sababaraha taun ka hareup sareng ngahontal $ 72.8 milyar dina 2024 (Statista, 2020).
  9. Pidéo anu tiasa dibeli nuju ningkat.
  10. kira-kira tujuh tina sapuluh panitia kedah ngalihkeun acara na online di 2020 salaku bagian tina tindakan pikeun ngabantosan panyebaran virus (PCMA, 2020).

Oberlo, platform anu saé pikeun pangusaha pikeun diajar, ngawangun sareng ngembangkeun bisnis dropshipping e-commerce na nyalira, parantos nalungtik sareng ngahijikeun infographic lengkep ieu ngeunaan kumaha pamasaran video terus mekar di 2021.

Gabung Orberlo Gratis!

tren pamasaran video 2021

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.