Video Marketing Works

video pamasaran jalan

Dulur nyieun ramalan akhir taun. Kuring pikir anjeun tiasa ngaleungitkeun sadayana hoopla sareng damel strategi pemasaran anjeun taun payun dumasar kana sadaya kanyataan. Strategi multi-kanal, otomatisasi pamasaran, sélulér sareng pidéo badé teraskeun ngadorong hubungan sareng patalimarga ka bisnis anjeun. Ieu mangrupikeun infographic anu saé sareng stats anu hadé anu ngadukung kabutuhan anjeun pikeun nerapkeun stratégi pamasaran video resmi di 2014.

Delos Incorporated ngabagi ieu Tip Pidéo Pidéo:

  • rencana - Video kedah janten bagian tina rencana pamasaran anjeun sadayana, taktik Dursasana anu ngadukung tujuan anjeun. Ngahasilkeun video anu saé henteu cekap - anjeun kedah NGAGUNAKEUN! Identipikasi tujuan anjeun - naha aranjeunna ningkatkeun kasadaran atanapi nyetir bisnis - sareng netepkeun métrik kasuksésan anjeun.
  • Ngahasilkeun - Saha target pasar anjeun sareng naon anggaran anjeun? Sakali anjeun parantos ngajawab patarosan éta, milari perusahaan produksi pidéo anu tiasa ngahirupkeun visi anjeun. Pikirkeun ngeunaan sorot palanggan anu wareg atanapi jasa unik anjeun.
  • promosikeun - Pasang topi sosial anjeun sareng mimitian bagi! Dimana konsumén anjeun nongkrong? Milarian aranjeunna sareng nyebarkeun berita. Pikirkeun Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Youtube…

delos_VideoInfografis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.