Pidéo: Perkara Media

warta online

Tadi wengi kuring hadir di Festival Film Franklin, festival taunan ngarayakeun pidéo anu skrip, difilmkeun sareng diproduksi ku murid-murid SMA Franklin Indiana. Pidéo pondok sadayana inspirasi sareng anu juara disebat Perkara Media ku Austin Schmidt sareng Sam Meyer.

Pilem pokus kana siklus berita sareng ngabandingkeun tipi lokal, koran sareng radio sareng kumaha aranjeunna kedah adaptasi sareng paménta instan pikeun kontén ngalangkungan wéb sareng média sosial. Sanaos seueur paménta pikeun kontén sareng pamiarsa dibagi kana medium, carita ieu, ironisna, conto anu hadé tina naon anu penting sareng konci pikeun jurnalistik anu saé. Blog sareng média sosial mangrupikeun média konci pikeun ngahubungkeun sareng nyebarkeun kalawan gancang, tapi eusina henteu ilaharna ditalungtik sareng didokumentasikeun salaku carita anu ditulis ku wartawan anu saé.

Inpormasi anu hébat bakal teras dikonsumsi kalayan saé. Wartawan henteu kedah bersaing sareng siklus warta 24/7, aranjeunna kedah nyayogikeun jero anu dipikabutuh pikeun urang pikeun paham kana hiji topik. Sigana mah naon anu leungit dina perjoangan bola panon sareng éta pasti naha pamiarsa sareng pemirsa ngumbara ti média tradisional. Sanés berita na langkung saé online, éta berita na ngan saukur henteu dilaporkeun ogé. Kuring miharep éta Austin sareng Sam diajar ieu nalika aranjeunna nyerat sareng ngembangkeun carita hébat sorangan.

Sareng kuring ngarepkeun éta anu diajar para pemasar tuang sato galak ogé. Nulis eusi pikeun kapentingan nulis eusi ngaburukeun fokus pemirsa anjeun sareng henteu nyayogikeun aranjeunna inpormasi terhingga anu aranjeunna milari. Tulis ogé, sering dibagi, sareng jantenkeun kontén anu luar biasa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.