Kunaon Anjeun Kedah Investasi dina Pidéo Produk dina Situs Ecommerce Anjeun

Pidéo Produk Ecommerce

Pidéo produk nawiskeun e-pengecér cara kreatif nunjukkeun produkna bari ogé ngamungkinkeun para nasabah kasempetan pikeun ningali produk dina aksi. Dugi ka 2021, diperkirakeun yén 82% sadaya lalu lintas internét bakal diwangun ku konsumsi pidéo. Salah sahiji cara usaha eCommerce tiasa payun ieu nyaéta ku nyiptakeun video produk.

Statistik anu Ngadorong Pidéo Produk pikeun Situs Ecommerce Anjeun:

  • 88% pamilik bisnis nyatakeun yén video produk naékkeun tingkat konvérsi
  • Pidéo produk ngahasilkeun 69% dina ukuran rata-rata urutan
  • 81% langkung seueur waktos kanggo situs-situs anu aya video kanggo ditonton
  • Pidéo produk ngahasilkeun 127% paningkatan kunjungan halaman anu kagungan aranjeunna

Infographic ieu, Naha Anjeun Kedah Investasi dina Pidéo Produk Ayeuna, negeskeun kauntungan video produk pikeun pangecér online sareng nawiskeun sapuluh tip luhur anu bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés ngadamel pidéo produk:

  1. Rencanana strategi anjeun pikeun nyiptakeun, ngamajukeun, sareng ngukur pangaruh pidéo produk anjeun.
  2. Mimitian alit ku nyiptakeun pilihan pidéo pikeun produk terlaris.
  3. Tetep pidéo anjeun sederhana pikeun ngamaksimalkeun daya tarik pikeun pemirsa anu seueur rupa-rupa.
  4. Tetep pidéo anjeun pendek sareng kana titik.
  5. Optimalkeun halaman anjeun sahingga pidéo tiasa diputar alat nu bagerak.
  6. Tembongkeun ka produk anu dianggo pikeun nyayogikeun raos langkung raos tina keuna sareng raos tina barang.
  7. Optimalkeun pidéo anjeun pikeun nyalira sacara pituin situs média sosial.
  8. Ngawengku a nelepon ka Peta ngadorong panyawang pikeun ngagaleuh.
  9. Anggo pidéo captions atanapi tarjamahan pikeun ditingali nalika sora dinonaktipkeun.
  10. Ajak eusi-generate pamaké ti nasabah saleresna anu parantos ngagaleuh produk.

Pastikeun maca tulisan kami anu sanés sareng infographic dina jinis video produk anjeun tiasa ngahasilkeun. Ieu infographic lengkep:

video produk Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.