Pidéo: Pembuangan Gorobag Balanja sareng Listrak

karanjang balanja

Sakali-sakali nalika anjeun ngotéktak Youtube, anjeun mendakan permata. Pidéo ieu ti Listrak diterbitkeun dina bulan Fébruari nalika aranjeunna ngaluncurkeun larutan ninggali balanja aranjeunna, tapi kuring hoyong nyebarkeunana di dieu kusabab sababaraha alesan. Mimiti, éta gambaran anu saé tina pembuangan karanjang balanja… salajengna, éta mangrupikeun pidéo anu saé sareng kuring miharep Listrak ngahasilkeun langkung seueur diantarana.

Ieu sababaraha sorotan ti Halaman inpormasi produk listrak:
Numutkeun situs Listrak, karanjang balanja online anu ditilar janten masalah ngarugikeun pangecér online 71% tina parobihanana sami sareng langkung ti $ 18 milyar sataun. Situs Listrak ngagaduhan kalkulator recovery karanjang ditinggalkeun janten anjeun tiasa gancang perkirakeun karugian anjeun.

Solusi pemasaran ulang pamiceunan balanjaan Listrak néwak deui karanjang balanja anu ditilar sareng nyayogikeun kasempetan pikeun kalibet deui para pembeli ngalangkungan tawaran anu dipersonalisasi sareng olahtalatah anu relevan. Ngagunakeun perangkat lunak aranjeunna, kampanye ulang Dursasana tiasa janten hiji email atanapi anjeun tiasa ngembangkeun aliran surélék pikeun ngamumulé konvérsi.

Pembuangan keranjang balanja henteu ngan ukur mangrupikeun faktor ku eCommerce. Naon waé situs perusahaan anu digunakeun pikeun usaha pamasaran inbound biasana ngagaduhan kalemahan dimana pangunjung leungit dina prosés konvérsi. Kadang-kadang, éta ngan saukur kusabab tata perenah anu goréng henteu nyayogikeun insentif pikeun langkung jauh. Masalah anu sanés panginten mangrupikeun bentuk anu éksténsif, waktos pageload laun, atanapi masalah sanés.

Upami anjeun tiasa ngembangkeun sarana pikeun ngalibetkeun deui pamirsa éta, anjeun biasana bakal mendakan yén tingkat konvérsi anjeun bakal ngaleuwihan konversi naon waé anu anjeun kéngingkeun pangunjung anyar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.