Pidéo: Revolusi Média Sosial 3

video sosial sosial

Kanggo sababaraha alesan, kuring henteu kantos bosen ningali pidéo anu luar biasa ieu ti Sosialnomik. Versi panganyarna tina video Socialnomics ieu diterbitkeun dina Juni, 2011. Socialnomics diadegkeun ku Erik Qualman kalayan tujuan pikeun nyayogikeun Statistik Sosial & Seluler, Studi & Kejutan. Pastikeun pikeun parios blog Erik. Kuring miharep meunang anjeunna dina Acara Téhnologi Pamasaran sababaraha dinten!

[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = x0EnhXn5boM]

Kuring resep ... sanaos, salaku hiji koméntar nunjukkeun, aranjeunna ngabantosan trilogi Star Wars ku éjahan Darth Vader sacara teu leres.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.