Pidéo: Sosial ngalawan Milarian Smackdown

sosial vs milarian

Émutan abdi MDG Iklan nyoba nyababkeun sababaraha urang buang gasket nalika urang maca judul pidéo infographic ieu aranjeunna babarengan, Sosial vs Milarian Smackdown: Perang tina Internet Marketing Titans. Tapi, aduh, aranjeunna sadar kana akhir pidéo.

Nalika urang ngamimitian agénsi, industri éta diégél ku agénsi khusus. Nyatana, potongan nasihat anu mimiti kuring nampi ti pamilik agénsi nyaéta ngahususkeun. Éta dina oposisi langsung kana alesan anu pasti naha kuring ngamimitian DK New Media - éta sabab sadayana anu pajoang ngeunaan anggaran masing-masing sareng teu aya anu milari klién. CMO tinangtu nyaékeun telepon ti vendor Email, vendor SEO, vendor Media Sosial… teu kakantun ku vendor pamasaran tradisional. Sareng sadayana nyandak statistik kana méja pikeun ngadukung kunaon anjeun kedah langkung seueur nganggo aranjeunna.

Strategi pamasaran digital anu paling saé henteu lawan, aranjeunna sadayana kedah damel babarengan. Panampa email anu balik sareng ngiringan sosial, média sosial ngahasilkeun paguneman online anu ngahasilkeun kutipan sareng backlink, anu dina gilirannana ningkatkeun réngking anjeun. Teras réngking anjeun dina kecap konci anu relevan janten payuneun jalma anu nalungtik sareng siap mésér. Patarosanna sanés anu mana anu kedah anjeun anggo, tapi kumaha anjeun kedah parios sareng ngagunakeun masing-masing.

Anjeun ampir meunang kuring MDG! Padamelan anu saé.

One comment

  1. 1

    Salaku SEO pseudo / SEM pikeun perusahaan butik ngamimitian, abdi hoyong ngungkit duanana. Sosial sareng Milarian kalebet, janten kuring satuju yén aranjeunna kedah babarengan pikeun nyusun strategi marketing search anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.