Pidéo: #Socialnomics 2014

sosialisme

#Socialnomics 2014 ku Erik Qualman mangrupikeun versi kalima tina séri pidéo anu paling sering ditonton dina Média Sosial. Pidéo taun ayeuna nunjukkeun massa kritis antara sosial, mobile sareng ledakan panggunaan milénial.

Kami henteu ngagaduhan pilihan naha urang ngalakukeun média sosial. Pilihanna nyaéta kumaha urang ngalakukeun éta. Erik Qualman

Hiji faktor konci dina ieu nyaéta 20% tina istilah anu diketik kana palang palang teu acan kantos dipilarian sateuacan - ngadukung kabutuhan program pamasaran kontén anu mantep dimana kombinasi tulisan, gambar, pidéo, papacangan sosial sareng média sanés dihasilkeun sareng dibagi. Pemasar kedah aya dimana pemirsa - sareng anu peryogi skala sareng ragam.

Erik Qualman mangrupikeun panulis jual terbaik # 1 sareng panyatur konci dina kapamimpinan digital. Pidéo ieu dihasilkeun ku Equalman Studios. Data sumber pikeun statistik dina video éta sayogi dina buku Socialnomics.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.