Pidéo: iPhone Paling Jangkung Acan

iphone jangkung

Ieu dinten Jumaah sareng waktos kanggo sababaraha kakuatan! Kuring leres-leres mikaresep spoof sareng cinta anu saé nalika éta sasaran pikeun perusahaan sapertos Apple (anu kuring total fanboy). Kasampurnaan mérek nyandak kasempetan pikeun ejekan ... sareng video ieu ti Satir kuku éta! Sanaon ideu gitarna lumayan keren 🙂

Dina catetan, iOS6 kaluar sareng kami parantos ningali sababaraha fitur anu saé pisan. Kuring ogé kantos ningali sababaraha bug. Salah sahiji conto nyaéta kuring aya dina telepon énjing ayeuna sareng alarm kuring pareum ... henteu yakin naha éta jalanna sami sareng versi anu pamungkas tapi éta rada ngaganggu.

Rada sababaraha aplikasi ngalaman sababaraha kasusah sareng sababaraha bug. Sigana mah duanana Apple sareng pamekar parangkat lunak jawab di dinya. Apple ngajaga tali ketat dina prosés aplikasi na pikeun mastikeun kualitasna. Éta mangrupikeun pangorbanan dina kabébasan anu dianggo ku pangguna Apple pikeun kapentingan stabilitas. Sigana mah aranjeunna henteu leres-leres ngalakukeun uji coba pikeun aplikasi anu tos aya pikeun mastikeun yén aranjeunna fungsina lengkep, sanaos.

Sareng pamekar Aplikasi kagungan kasempetan pikeun ngaunduh iOS6 sareng uji lengkep aplikasi na sateuacan rilis, janten éra pikeun aranjeunna sababaraha fitur anu teu jalan. Kuring henteu kantos ningali masalah anu ageung… ngan ukur masalah navigasi sareng postback minor.

PS: Hatur nuhun ka Ben McCann di Konsultan katalis pikeun ngabagi mendakan ieu!

2 Komentar

  1. 1

    lucu ... tapi ka "fanboy" di ditu. Kanyataan yén anjeun ADA fanboy nunjukkeun kurang lengkep pamahaman téknologi, pamasaran sareng hipnosis. apel nyéépkeun seueur pendapatanna dina iklan anu nargétkeun kelompok jalma anu percaya diri anu hoyong dilebetkeun kana hal téknologi, tapi ngagaduhan kamampuan téknis terbatas, gampang nunjukkeun sareng resep ngimpi. Henteu aya anu lepat sareng ngalamun, tapi ku ngagunakeun hipnosis dina iklan, apel ngokolakeun pesen-pesen anu disumputkeun anu ngagumbirakeun para pecinta teknologi, ngaitkeun kana konsép ngalamun / janten bénten sareng akhirna ngaitkeun kana simbol apel. Tangtosna jalma bakal nyarios ieu henteu kajantenan, tapi gampang pikeun ngalakukeun éta nalika aya hal-hal anu lumangsung di handapeun tingkat kasadaranana. Salajengna, desain Apple éta iklanna pikeun ngajantenkeun pangguna ngémutan yén aranjeunna kéngingkeun kamajuan anu paling téknologi nalika kanyataanna aranjeunna sering basi, pakakas lami anu aranjeunna kéngingkeun langkung mirah, sareng ngical harga anu langkung luhur. Imac mangrupikeun conto anu sampurna. Apple janten "inovator" kedah pikeun harga $ 2000 ngan ukur masihan anu pang anyarna pikeun perangkat keras pikeun katuhu na? Lepat, tibatan nalika PC ngagaduhan inti i7 salami ampir 2 taun, apel masih ngintunkeun CPU2 inti anu leusy ka konsumén anu teu curiga.

    Maka, ceuk kuring mah aranjeunna henteu pati téknis sakumaha aranjeunna percanten. Sareng éta leres bau, sabab palanggan mac gaduh seueur jalma anu percanten yén ngédit pidéo ieu anu pangsaéna. Tapi éta bakal 40 atanapi 50% langkung lami pikeun masihan naon-naon dina imac $ 2000 tibatan éta dina $ 700 pc ngajalankeun windows. Pasti jalma bakal nyarios, "windoze, omg, windows film maker", tapi saatos anjeun ngahémat $ 1300 dina komputer, mésér program éditan pidéo $ 80 dugi ka $ 150 mangrupikeun hal anu teu dipikaresep. ATAWA kéngingkeun hiji gratis dina wéb. Tapi kaseueuran fanboys mangrupikeun fansboys kusabab biantara anu nipu anu dipasihkeun ku Jobs salami rapat konci. Henteu nyatakeun sahenteuna aya sababaraha barang sareng ideu sareng kasuksésan, tapi unggal anu kuring nonton parantos nyumput di jerona, kaleuleuwihan sareng sajabina. Éta salawasna rumus anu sami. Padamelan nganggo calana jeans, ngapalkeun ramé, ATAWA iklan get-a-mac sareng bodo gendut janten PC sareng bodo ipis janten mac, nyindiran pc jsb sareng padamelan sareng padamelan ngagaduhan ratusan video dimana anjeunna ogé nipu. Dina hiji sepuh anjeunna ngaku yén éta sadayana ngeunaan pamasaran, sareng nyatakeun yén anjeunna nyaluyukeun cara sneaker Nike pikeun ngajual macs. Entong diajak ngobrol ngeunaan mips atanapi megahertz, ngan ukur nyarioskeun ngeunaan pikahareupeun, sareng jalma-jalma anu parantos ngalaksanakeun hal-hal hébat, sapertos Einstein, jst. Kanggo Nike aranjeunna ngan ukur nganggo Michael Jordon sareng shazam, penjualan kuadrupel. Pikeun kuring, apel teras-terasan janten licik, utamina pikeun komputer desktopna.

    • 2

      Hipnotis? Leres? Henteu éta bertentangan sareng premis anjeun yén aranjeunna henteu pinter dina téknologi?

      Sareng kuring henteu mendakan pedaran anjeun dipercaya pikeun réaksi anu sami sareng sabalikna anu anjeun kedah tambang. Éta leres pisan nunjukkeun yén anjeun henteu resep ka Apple sareng henteu nganggo produkna. Sabenerna mah parantos nganggo Microsoft sareng Apple. Nyatana kuring masih gaduh PC anu saé pisan di bumi. Tapi Mac kuring langkung gancang, langkung dipercaya, sareng geulis. Sareng rerencangan kuring anu parantos mésér PC $ 700 anu anjeun nerangkeun, aranjeunna ogé parantos ngaliwat 3 hal palastik anu lucu dina waktos anu sami kuring ngagaduhan hiji Mac Book Pro.

      Oh .. sareng iOS7 saé pisan! 🙂 Gaduh senang-senang milarian tombol Start anjeun ... naha parantos aya deui?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.