Tarjamahan sareng Transkripsi pikeun Ningkatkeun Kinerja Pamasaran Pidéo

Tarjamahan Basa Pidéo

Milarian perusahaan panarjamahan kualitas luhur panginten sanés mangrupikeun hal anu paling dipikirkeun nalika nangtoskeun jalur anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kampanye pamasaran video anjeun, tapi panginten kuduna. Jasa transkripsi pidéo tiasa ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pidangan sareng interaksi pemirsa sareng pidéo anjeun. Penting pikeun émut yén anjeun peryogi tarjamahan anu akurat sareng anjeun ogé parios sadayana padamelan pikeun mastikeun éta tarjamahan kualitas.

Tarjamahan tina pidéo anu saé pikeun ngabantosan pisibilitas kampanye pamasaran video anjeun ku ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun video anu ditarjamahkeun anjeun kalayan nempatkeun langkung luhur dina halaman hasil mesin pencari, sanés ngan ukur di Google tapi bahkan dina pamilarian Youtube internal. Nyatana, jasa tarjamahan kualitas tiasa ngabantosan pikeun ningkatkeun teu ngan ukur kampanye pamasaran video anjeun tapi ayana internasional anjeun dina sagala aspek pamasaran online. 

Youtube mangrupikeun halaman wéb anu pang populerna di internét, anu katinggaleun ukur saeutik di tukangeun Google. Duanana popularitas sareng fungsina Youtube parantos ningkat pisan salaku hasil langsung tina pandemi Covid-19. Numutkeun kana Pikirkeun ku Google, jalma-jalma nuju kana Youtube dina nambahan jumlah pikeun sagala rupa inpormasi anu seueur henteu kantos dianggap sateuacanna. Diantara jinis pidéo paling populér anu ayeuna nuju nikmati panémbong panénjo nyaéta resep, video DIY (atanapi Do It Your Own), kumaha ngirangan setrés, diajar video kabugaran online sareng bumi. 

Masing-masing konsép pamasaran video éta tiasa saé pikeun pasar pangaruh vidéo, tapi nalika digabungkeun sareng inpormasi tambihan sareng kakuatan sareng efektivitas kampanye pamasaran pidéo Youtube anu suksés, ieu ogé tiasa ngabantosan pikeun ningkatkeun hasil kampanye pamasaran video anjeun. 

Kampanye pamasaran video Youtube parantos lami janten salah sahiji faktor anu ngadorong kumaha jalma anu milarian online nangtoskeun naon anu aranjeunna pikahoyong atanapi moal mésér online. Aya daptar komprehensif ngeunaan statistik pamasaran video anu sayogi dina Blog Hubspot ngalaan tren anu jembar sareng nguntungkeun pikeun pamasaran video, kalebet:

80% pemasar nganggo aset visual dina pamasaran média sosialna. Pidéo (63%), nyalira, ogé parantos ngaleuwihan blogging (60%) dina panggunaan salaku média sosial média asét.

Hubspot

Eusi Pidéo langkung Di pikaresep

Kunaon Tarjamahan Pidéo sareng Transkrip Berjalan

Kusabab sifat seueur pakakas sareng program éditan pidéo modéren, pikabitaeun pikeun ngan kode kode tarjamahan kana video sareng hilap deui. Sanaos ieu mangrupikeun solusi saderhana pikeun éditan pidéo, éta sanés diantara solusi anu pangsaéna pikeun kampanye pamasaran video. Kunaon 

Sapertilu kagiatan online dibébaskeun nonton pidéo sareng 85% pidéo Facebook ditonton tanpa sora sanaos jalma dina alat sélulér sering nonton langkung seueur video tanpa sora. 

Kalayan

File anu nganggo subtitle sareng tulisan anu katutup nampi kirang pandangan sareng interaksi. Pidéo kalayan transkripsi caption katutup atanapi file srt ditingalikeun ngagaduhan paningkatan jumlah pandangan, saham, resep sareng koméntar. 

ieu srt file tina transkripsi pidéo anu diindéks ku mesin pencari. Ieu ningkatkeun jumlah kecap konci anu video anjeun bakal pangkat ogé, utamina upami anjeun gaduh seueur video dina kampanye pamasaran video anjeun. Ieu ogé ningkatkeun kamungkinan yén pidéo anjeun bakal ditingali dina kaca payun halaman hasil mesin pencari sareng dina pidéo anu disarankeun dina Youtube. 

Jasa tarjamah pidéo ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun jumlah kecap konci anu dipeunteun pikeun pidéo anjeun dina sababaraha basa anu anjeun pikahoyong. Ayeuna, pamirsa anu langkung lega sareng langkung jembar bakal tiasa ngaraosan pidéo éta, sanés ngan ukur dina basa indung anjeun, bari dina waktos anu sami, deui nambahan jumlah kecap konci anu bakal dipeunteun ku video, salajengna ningkatkeun pisibilitas sareng interaktivitas pidéo anjeun kampanye pamasaran.

Rev Pidéo Transkripsi sareng Tarjamahan

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina blk.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.