Pidéo: Twitter dina kahirupan nyata

twitter dina kahirupan nyata

Ieu tiasa janten conto anu paling ageung tina edan tina Twitter. Jigana kuring nuturkeun 5,000 jalma kusabab hiji tina unggal 1,000 tweets aya gunana. Lalajo video na anjeun bakal ningali naon anu kuring ningali.

Sanajan kalayan sagala édan, kuring tetep resep ka Twitter! Éta tempat kuring mendakan pidéo ieu, tangtosna!

3 Komentar

  1. 1

    Wah… Kuring LMAO anu terakhir anjeunna ngalakukeun sareng budak awéwé anu "panas" éta. Sanaos raut wajahna siga anu maca "kagok…." sateuacan anjeunna henteu nyarios nanaon lol.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.