Pidéo: Naon Pariwara Terpadu?

iklan terpadu

Kami sering nyayogikeun bukti ka klien kami yén pamasaran multi-kanal mangrupikeun cara idéal pikeun ningkatkeun hasil dina sadaya saluran, henteu ngan ukur hiji. Kami parantos nyerat ngeunaan munculna Télévisi Sosial, tapi modél iklan sakitar tivi tradisional ogé robih, ngalebetkeun aplikasi, téknologi mobile sareng média sosial. Ieu pidéo hébat ti BBR / Saatchi & Saatchi ngajelaskeun iklan terintegrasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.