Video Di dieu: Ngahijikeun Pidéo kana Aplikasi Naon waé

Salah sahiji perusahaan anu saé anu kuring damel nyaéta Mélon konéng. Aranjeunna gaduh produk anu luar biasa disebut Lampu latar yén kami bakal nyayogikeun pidéo kami sareng. Sistem ieu nyayogikeun kualitas anu luar biasa pikeun hosting video online anjeun, nyayogikeun anjeun kapamilikan kana pidéo éta, sareng ngagaduhan komponén pangambung anu bener anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun tautan langsung dina garis waktos pidéo anjeun. Digabungkeun sareng sababaraha pidéo hébat analytics, éta paket anu mantap!

Jalma anu hébat di Cantaloupe ayeuna parantos ngaluncurkeun Video Ieuh (pencét liwat upami anjeun teu tiasa ningali pidéo na):

Video Ieuh mangrupikeun sistem pidéo online anu anjeun tiasa lebetkeun kana aplikasi wéb naon waé kalayan saeutik pisan pangembangan, henteu aya API, sareng henteu aya investasi IT. Pangguna anjeun tiasa nunjuk sareng pencét pikeun unggah, ngarobih, sareng nyisipkeun pidéo dina antarbeungeut pangguna anjeun. Éta sapertos masihan palanggan anjeun platform video online nyalira dina aplikasi anjeun.

VideoHere ogé tiasa ngonpigurasi pikeun dianggo langsung sareng akun Backlight anjeun - éta sistem anu saderhana saderhana. Kuring parantos ngonpigurasikeun kanggo dianggo ku blog abdi sareng peryogi tombol sakedap kanggo unggah sareng lebetkeun pidéo kana blog abdi ayeuna…. henteu deui nyalin sareng nempelkeun kode clunky! Upami anjeun ngagaduhan sistem manajemen kontén, kuring nyarankeun pisan anjeun pikeun ningali VideoHere salaku alternatip pikeun ngalakukeun pamekaran anjeun nyalira.

Ieu tangkapan layar pikeun dijalankeun dina blog kuring (tangtosna kuring parantos nyerat plugin kanggo nambihan!):
videohere

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.