vidREACH: Platform Pidéo Email Video Ngeunteung deui Prospék

Penjualan Prospék

Generasi kalungguhan mangrupikeun tanggung jawab utama pikeun tim pamasaran. Aranjeunna difokuskeun mendakan, ngalaksanakeun sareng ngarobih pemirsa target kana prospek anu tiasa janten konsumén. Penting pisan pikeun bisnis pikeun nyiptakeun strategi marketing anu ngabakar generasi kalungguhan.

Kusabab éta, profesional pamasaran teras-terasan milari cara énggal pikeun menonjol, utamina dina dunya anu sering langkung ageung. Kaseueuran pemasar B2B giliran email, ningali éta salaku saluran distribusi paling épéktip pikeun ngahasilkeun paménta. Kusabab popularitasna, email tiasa hésé pisan pikeun nembus sareng kéngingkeun perhatian. Nanging, anjeun moal tiasa malire email. Numutkeun ka Grup Radicati, aya langkung ti 6.69 milyar akun email. Proyék Statista di jumlah pangguna email anu aktip bakal pencét 4.4 milyar ku 2023.

Peran Pidéo 

Perusahaan peryogi cara anyar pikeun ngahontal prospek di luar jangkauan email tradisional. Unggal prospek unik, janten komunikasi anjeun ka aranjeunna kedah diluyukeun.

Pidéo mangrupikeun padika anu saé pikeun tim penjualan sareng pamasaran pikeun ngahususkeun teureuh. Éta janten komponén penting pamasaran. Tujuh tina 10 pembeli B2B nonton pidéo nalika prosés mésér. Henteu kakantun, ampir 80 persén konsumén resep ningali pidéo tibatan maca ngeunaan produk.

Teureuh pamasaran anjeun tiasa menonjol ku ngirim prospek pidéo anu ngarobih anu ngajelaskeun nilai nilai anjeun dina cara kréatip sareng pikaresepeun. Pamakéan pidéo ngabantosan ngawangun kapercayaan sareng ngadidik prospek. Éta ngabina hubungan hiji-hiji sareng hiji calon bari ngembang kasadaran brand anjeun.

Ngenalkeun vidREACH 

vidREACH mangrupikeun platform pidéo email sareng penjualan anu ngamungkinkeun para nasabah ngahontal prospek ngalangkungan kombinasi pidéo video, email sareng SMS. Platform nawiskeun pidéo sareng email anu dipersonalisasi sareng otomatis sahingga unggal interaksi sacara pribadi sareng dilayanan ka unggal prospek. 

vidreach teureuh

Aya opat komponén utama dina platform vidREACH - video, workflow, integrations sareng analytics.

  1. video - Pidéo mangrupikeun cara pikeun ngahontal pemirsa dimana ayana. Ngaliwatan platform vidREACH, anjeun tiasa ngarékam pidéo nyalira, ngarekam layar anjeun, atanapi bahkan ngamanpaatkeun jasa anu dikelola pikeun ngarékam pidéo pikeun anjeun. vidREACH ngamungkinkeun anjeun nganterkeun pidéo anu dipangaruhan sareng pribadi.
  2. workflow - Alur Kerja ngamungkinkeun tim anjeun pikeun ngirim pesen anu leres dina waktos anu pas. Ngaliwatan fitur ieu, anjeun tiasa ngahususkeun sareng ngajadikeun otomatis generasi kalungguhan, interaksi penjualan, komunikasi kasuksésan pelanggan sareng prosés asah pagawé. Kontak anjeun sacara otomatis ngalangkungan alur kerja anu dijadwalkeun dumasar kana kumaha hubunganana sareng teureuh anjeun. Ieu ngajaga tindak lanjut tetep konsisten sareng tepat waktu. 
  3. Integrations - Éta konci pikeun pidéo anjeun pikeun tiasa dianggo kalayan alat sareng platform sanés anu anjeun anggo, khusus pikeun teureuh. vidREach mulus ngahijikeun sareng Outlook sareng Gmail, ogé sareng platform populér sapertos Salesforce, Facebook, Microsoft sareng LinkedIn. 
  4. Analytics - Nyaho kumaha pidéo email pidéo anjeun penting. vidREACH ngalangkungan klik tautan sareng nyayogikeun analytics canggih. Anjeun tiasa ngukur kampanye video sareng kinerja alur kerja sareng ningali ngalaporkeun khusus dina waktos langsung. Ngaliwatan analytics ieu, anjeun tiasa nyetir prosés teureuh sareng Dursasana penjualan anjeun dumasar kana naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu. 

Ieu sababaraha fitur konci anu vidREACH nawiskeun tim penjualan sareng pamasaran pikeun ngabantosan ngalancarkeun prosés email pidéo: 

  • email témplat - Anjeun tiasa nyiptakeun témplat email anu mérek kalayan olahtalatah anu tos disatujuan anu tiasa dikirim ku reps anjeun ka prospek ku diklik tombol.
  • layar jang nyokot gambar - Tina platform vidREach, anjeun tiasa ngarekam layar anjeun sareng ngirim demo khusus ka prospek anjeun.
  • Béja nyata-waktos - Pangguna nampi bewara real-time iraha aya batur anu berinteraksi sareng email atanapi video anu aranjeunna kirim. Ieu ngabantosan mastikeun anjeun cicing dina luhur réspon sareng henteu kaleungitan prospek. 
  • Teleprompter - Skrip tiasa ngabantosan nalika ngarékam pidéo. vidREACH nawiskeun teleprompter dina aplikasi janten anjeun henteu kedah ngapalkeun naskahna atanapi ngan saukur ngajaga anjeun dina jalur anu anjeun badé nyarios. 

Hasil Hasil

Jualan sareng pamasaran profesional di sagala rupa industri tiasa ngamangpaatkeun vidREACH. Tombol nangtung anu mendakan kasuksésan kalebet silaturahmi, perumahan, pamasaran, sareng hiburan. Pamakéan video sacara éksponénsial tiasa naekeun tingkat kabuka teras klik.

pangguna vidREACH parantos ningali a 232 persén kanaékan tingkat kabuka email nalika ngagunakeun pidéo pikeun generasi lead sareng a 93.7 persén kanaékan janjian kalayan prospek salaku hasil tina kalungguhan generasi kaluar. Pelanggan vidREACH parantos nyiptakeun 433,000 pidéo, ngirim 215,000 email sareng ningali laju maénkeun pidéo 82 persén. 

Upami anjeun hoyong menonjol dina koropak sareng ningali luncat dina klik tautan email sareng kalungguhan anu mumpuni, cobian gunakeun a platform email video dina prosés teureuh anjeun. 

Ngeunaan vidREACH

vidREACH mangrupikeun platform pidéo email sareng penjualan anu dipersonalisasi anu ngabantosan usaha kalibet pamirsa, nyandak langkung seueur lead sareng nutup langkung seueur tawaran. Kalayan tujuan pikeun ngabantuan sadaya tim ngahontal poténsialna, vidREACH nyayogikeun strategi generasi kalungguhan skala pinuh pikeun palanggan anu badé ngalegaan jangkauanana saluareun metode tradisional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.