Viewbix: Janten Pidéo Youtube Anjeun Interaktif

Viewbix ngawasa perusahaan pikeun ngungkit pidéo na ku ngalebetkeun aplikasi interaktif sareng ngabagi pangalaman éta di wéb, jaringan sélulér sareng sosial.

Perusahaan milari cara pikeun ngamaksimalkeun jangkauan aranjeunna dina wéb, jaringan sélulér sareng jaringan sosial. Kamari aranjeunna ngabagi video anu ngarepkeun pangunjung. Kiwari, aranjeunna ngabagi interaktif lengkep Viewbix anu ngamungkinkeun para pelanggan pikeun kalibet sareng transact bari nonton pidéo na.

Langkung ti 20% pemirsa anu nonton video dina a Viewbix pencét kana tombol panggero pikeun aksi atanapi kalibet sahenteuna salah sahiji aplikasi dina pamuter éta nyalira. Viewbix ngalacak unggal tindakan anu kajantenan dina pamuter sareng ngalaporkeun hasil éta supaya klien kami tiasa ngaoptimalkeun pamaénna kalayan aplikasi anu paling hadé.

Viewbix ngadukung Youtube, Facebook, Vimeo Pro sareng video pihak katilu sanésna sareng ngagaduhan langkung ti dua belasan aplikasi sareng ngembang! Nalika urang terus tumuh sareng kéngingkeun daya tarik évolusi alami mangrupikeun munculna pasar video Viewbix sareng sistem eko ​​pikeun SMB sareng perusahaan anu nyayogikeun utilitas wéb pikeun aranjeunna.

Viewbix Fitur

  • Lebetkeun tautan kana pidéo na anu tetep bijil nalika anjeun bagikeun dina Facebook sareng situs sanés.
  • Kumpulkeun alamat email ngalangkungan pidéo kusabab integrasi kami sareng panyadia jasa pamasaran email.
  • Analisis video lengkep
  • Pamaén anu lengkep tiasa disaluyukeun ku sababaraha pilihan nelepon
  • Integrasi aplikasi média sosial sareng alat bagi
  • Viewbix jalan sareng alat sélulér.

Viewbix dumasar kana modél freemium. Aranjeunna ayeuna nawiskeun produk dasar kami kalebet 2 pamaén gratis ogé rencana Pro mimitian ti $ 19.95 pikeun pamaén mérek, aplikasi premium sareng analisis lengkep.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.