Ningali Kalénder Eusi Anjeun

kalénder kontén eusi s

Blogging sareng média sosial mangrupikeun marathon ngahasilkeun kandungan anu berharga dina unggal dinten pikeun pemirsa. Tujuanana nya éta pikeun ngahasilkeun cukup wibawa sareng kontén anu urang gaduh pamiarsa, penggemar atanapi pengikut antukna ngajantenkeun konsumén. Éta peryogi sakedap, sakapeung, janten penting pikeun tetep ningali kana tujuan ka payun. Hiji cara anjeun tiasa ngalakukeun ieu nyaéta ku ngalebetkeun kalénder kontén kana sistem manajemen kontén anjeun.

Kalénder eusi ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabayangkeun tulisan anjeun dina waktos ka hareup sahingga anjeun tiasa tetep payun tina tungtutan strategi eusi anjeun sacara umum. Compendium nembé ngaluarkeun kalénder eusi anu saé anu ngamungkinkeun pangurus kéngingkeun pandangan umum ngeunaan konténna - kalebet eusi anu kedah disatujuan ku administrator. Anjeun tiasa tingali yén kuring henteu hadé teuing dina ngaluarkeun konténna bulan kamari!

kalénder kontén eusi s

Kusabab kuring gaduh duanana a Compendium blog sareng blog WordPress, kuring panasaran upami aya anu ngawangun fitur anu sami pikeun WordPress ... sareng aranjeunna gaduh! Ieu teh Kalénder Éditorial WordPress.

kalénder redaksi wordpress s

Kalénder Éditorial WordPress ogé ngamungkinkeun anjeun nambihan postingan ogé sered sareng leupaskeun aranjeunna. Janten upami anjeun mangrupikeun pangurus média sosial anu rajin, anjeun tiasa ngeusian kalénder anjeun minggu payun sareng masihan eusina ka pangguna anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun yén anjeun ngirim kana tungtutan strategi eusi anu saé!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.