Kolaborasi sareng Parangkat Integrasi Anyar Vimeo Ngadegkeun Éta Salaku Standar pikeun Videografer

ulasan vimeo

Salah sahiji perusahaan tatangga urang di gedong studio kami aya sababaraha bioskop anu luar biasa, Karéta 918. Aranjeunna ngahususkeun pikeun nyandak peralatanana dimana waé di dunya sareng ngahasilkeun pidéo epik. Sanés ngan ukur kualitas pagawéan anu aranjeunna hasilkeun anu luar biasa. Aranjeunna nyéépkeun waktos-waktosna pikeun nyéépkeun alur carita, ngarobahna kana adegan, teras ngarencanakeun proyék-proyékna sacara sampurna. Hasilna ngagumkeun ... ieu sababaraha conto ngalangkungan Perusahaan Reel na:

Kuring pendak sareng salah saurang pendiri sareng nyarios sareng anjeunna ngeunaan pakakas naon anu aranjeunna gunakeun pikeun gaduh mitra kolaborasi atanapi klien marios padamelanna. Joshua nunjukkeun éta Vimeo nembé ngalegaan pakakasna, nyayogikeun sadayana anu diperyogikeun. Anu mimiti nyaéta halaman paninjauan pidéo anu ngamungkinkeun panaros pikeun nandaan garis waktos ku catetan sareng ngobrol bulak-balik di dinya. Anu kadua nyaéta integrasi langsung sareng Adobe Premiere Pro anu ngamungkinkeun pangunggahan langsung ka Vimeo.

Kaca Pidéo Vimeo Video

  • Catetan Tinjauan sareng Kolaborasi - Paniliti tiasa langsung mencét kana bingkai naon waé pikeun nyéépkeun catetan waktos-disandi. Nalika anjeun mencét catetan, anjeun sacara otomatis luncat kana pigura katuhu.
  • Bagikeun sareng Anu Henteu Terhatos - Aman ngirim link halaman ulasan pribadi ka saha waé - sanaos éta henteu aya dina Vimeo.
  • Lacak kamajuan anjeun - Bales sacara real waktos, atanapi ngajantenkeun catetan kana daptar hal anu kedah dilakukeun pikeun ngamutahirkeun pidéo anjeun saderhana tiheula.

vimeo

Vimeo Panel pikeun Adobe Premiere Pro

nu Vimeo Panel pikeun Adobe premiere Pro ngamungkinkeun teknisi produksi pidéo pikeun nyederhanakeun alur kerja éditanana ku nyayogikeun sarana pikeun gampang unggah pidéo na langsung tina parangkat lunak. Vimeo Anggota PRO atanapi Usaha tiasa nyiptakeun halaman resensi tina panel gratis. Fitur kaasup:

  • Unggah Pidio Sacara instan - Kirimkeun pidéo anjeun langsung kana Vimeo akun, pilih setélan privasi anjeun nalika anjeun unggah, ngimpor prétét encoding khusus anjeun, sareng seueur deui.
  • Simpen Waktos Produksi - Pokuskeun kana padamelan anjeun sareng saderkeun alur kerja anjeun ku unggah pidéo sareng nyiptakeun halaman resensi tanpa nyésakeun Premiere Pro.

Unduh Vimeo Panel pikeun Adobe Premiere Pro

Panyingkepan: Martech mangrupikeun Dihaturanan Afiliasi Adobe jeung Vimeo apiliasi Urang nuju ngagunakeun tautan afiliasi kami dina tulisan ieu.

4 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, Kuring nyoba babagi inpo ieu dina grup filmmaker komérsial on Facebook, tapi embeds salaku video. Parah, eta moal maén mun anjeun klik dinya. Artikel sorangan moal numbu atawa nembongkeun.

  2. 3

    Abdi henteu tiasa nyarios tina tulisan anjeun sareng teu tiasa mendakan naon-naon pikeun mastikeun atanapi mungkir dina situs Vimeo, tapi naha anjeun terang upami mungkin ngamungkinkeun pihak ka-3 kamampuan pikeun nyayogikeun sababaraha antarmuka pikeun unggah pidéo kana akun Vimeo anjeun. tinimbang unggah ku nu boga akun?

    Kuring nyangka skenario kasus anu paling parah anjeun tiasa nganggo jasa transfer file sapertos WeTransfer pikeun kéngingkeun file pidéo teras unggah kana diri anjeun ka akun Vimeo pikeun ngamimitian fungsionalitas kolaborasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.