Vimeo meunang Pangsa Pasar Video: Lalu Lintas Naék 269%

Anyar-anyar ieu, kuring parantos ngalakukeun seueur panilitian ngeunaan pidéo pikeun palanggan kuring. Pidéo janten faktor ageung dina pangalaman online; nyatana, aya kasempetan anu saé pikeun situs anjeun bakal diloloskeun pisan ku persén pangunjung anu saé kecuali lamun anjeun nyayogikeun pidéo. Telepon pinter anyar ogé dioptimalkeun pikeun pidéo sareng pamirsa ngagorowok.

Youtube parantos janten mesin pencari anu kadua dina Internét. Tapi platform pidéo sanésna lumayan saé, kalayan tumingkatan dua digit dina patalimarga langkung tina sataun. Sajauh, sanajan, Vimeo parantos ngaléngkah ... nyusul dua pesaing anu panggedéna - Metacafe jeung Dailymotion. Ieu statistik pangénggalna tina ngalomba:

Tumuwuh Vimeo

Video ogé janten faktor ku mesin pencari. Google sering nyemprotkeun hasil pidéo pang anyarna, sareng gambar, dina halaman hasil search engine biasa. Platformna janten langkung fleksibel ... Tés Youtube anyar-anyar ieu kéngingkeun halaman badarat khusus sareng interaksi pangguna!

Kumisan ti kamampuan SEO, pidéo ngan ukur saé teuing pas pikeun dua alesan pamasaran:

  1. Kamampuh pidio pikeun ngajelaskeun prosés atanapi interaksi anu rumit pisan ku gampang. Naha cobian ngajelaskeun liwat gambar sareng téks nalika anjeun tiasa ngalakukeun pidéo 30 detik anu ngajantenkeun kesan anu sampurna.
  2. Kamampuh pidéo nyambung sacara pribadi sareng épéktip sareng pemirsa. Upami gambar hargana sarébu kecap, pidéo jutaan.

Kuring yakin yén béaya rendah Vimeo, kualitas luhur sareng tawaran mantap ngagancangkeun pertumbuhanana. Hosting bisnis nyaéta $ 59 sataun kalayan unggulan 5Gb diperbolehkan per minggu. Situs ngamungkinkeun playback definisi tinggi kalayan hébat analytics sareng halaman saluran anu dirancang kalayan saé. Kami nembé masang a DK New Media Saluran Video éta geulis seukeut. Éta ogé ngijinkeun tautan dina tungtung pidéo anjeun sareng ngaleungitkeun logo na nalika nyisipkeun.

Goliath teras janten Youtube ... janten upami anjeun leres-leres nyobian ngahontal langkung seueur jalmi, anjeun kedah maénkeun di buruan tukangna. Entong kaétang batur ti buruan,! Aya seueur kasempetan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.