Kunaon Pidéo Bisnis Anjeun Kedah di Vimeo

vimeo pro

Kami cinta Vimeo Pro (éta tautan afiliasi kami) sareng kami ngadorong palanggan kami pikeun ngayakeun pidéo na di dinya kusabab sababaraha alesan (salian ti Youtube). Sedengkeun Youtube gaduh seuseueurna milarian pidéo, sora pidéo anu unggah anu unggah ngan saukur pikaseurieun. Ampir teu mungkin pikeun mendakan naon anu anjeun milari. Kalayan Vimeo, anjeun tiasa mendakan pidéo anjeun parantos dipendakan sareng ditingali langkung sering - ngan saukur kusabab éta henteu ngagaduhan sora.

Vimeo Pro nawarkeun harga taunan saderhana $ 199 unggal taun dugi ka 50Gb sareng 250,000 muter. Ieu jauh langkung murah tina platform alternatip anu langkung transparan sareng itungan bandwidth. Ladénan pidéo pidéo sanésna biayana ti $ 600 dugi ka rébuan dolar.

nu lain Vimeo Fitur Pro

  • Pamaduan Dropbox
  • Mobile, Tablet sareng Kasaluyuan TV
  • Pamuter Video Sadayana
  • Kasaluyuan HTML5 lengkep
  • Dukungan Pamaén Pidéo Katilu
  • Puterkeun HD 1080p

Salaku tambahan, upami anjeun perusahaan anu hoyong dibayar pikeun pidéo anjeun, Vimeo ogé ngagaduhan Vimeo On Paménta. Vimeo On Demand mangrupikeun distribusi langsung-ka-kipas kalayan sadaya pamuter pidéo Vimeo, alat anu gampang dianggo, sareng pemirsa anu sumanget. Pencipta sadaya jinis tiasa ngadistribusikaeun karyana sacara online, mendakan sareng ngahubungkeun sareng pemirsa, sareng ngasilkeun langkung seueur artos ku 90/10 dibagi bagi hasil.

Vimeo On Permintaan masihan kalenturan sareng kontrol anu teu aya tandingna: panyipta tiasa ningalikeun karyana dina halaman anu éndah, tiasa disesuaikan pisan; netepkeun harga sorangan; sareng ngical hasil damelna tina situsna, ti Vimeo, atanapi tina duanana. Kaca Sadaya Paménta diwangun kana jaringan kreatif Vimeo sadunya anu ngahontal langkung ti 90 juta pemirsa.

Miluan Vimeo Pro sareng kéngingkeun video hosting bisnis kirang ti $ 17 sabulan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.