Anatomi Virus Viral

infographic pamasaran viral

Saatos ningali sapuluh kali seueur strategi viral maot tibatan salamet, kuring henteu yakin kuring pangagem ageung yén aya sababaraha jinis algoritma anu unggul virus. Leres yén sababaraha lembaga jauh langkung saé tibatan anu sanés ... tapi kuring henteu percanten yén aya anu tiasa ngajanjikeun strategi viral ... kecuali aranjeunna nyayogikeun artos ageung sareng hadiah pikeun ngadukung éta. Kitu cenah, aya sababaraha sipat umum pikeun strategi viral.

Tungtungna eusi viral kedah membangkitkan sababaraha jinis réspon émosional ti pemirsa anu dituju anu memotivasi aranjeunna pikeun ngabagi éta sareng jaringan sosialna. Kieu kumaha eusi anjeun tiasa ngalih tina hiji pandangan janten jutaan!

GoingViral SingleGrain 030112final

via SingleGrain - Anatomi Bade Viral.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.