VirBELA: Konperénsi Virtual dina 3-Diménsi

Pusat Konperénsi VirBELA 3d

Rapat jarak jauh ngan janten langkung pribadi ku platform anu disebat VirBELA. Beda sareng aplikasi konperénsi pidéo sapertos Facetime, Zoom, Messenger, Microsoft Teams, Google Meet, anu ieu saéstuna benten.

VirBELA nempatkeun anjeun dina lingkungan kampus 3-D anu sapertos gim dimana anjeun pendak ku ampir jalan-jalan silih ngobrol, nyarioskeun cara anu sami upami anjeun babarengan dina fisik sanés dunya maya. Béda sareng lingkungan gim petualangan atanapi Second Life, dunya maya anu disayogikeun ku VirBELA nyaéta bisnis-propésional. Éta nawiskeun kampus perusahaan tingkat luhur kalayan kantor, ruang rapat, aula konperénsi, auditory, sareng bahkan pusat pameran modern anu pas anu dirancang kalayan ruang pameran dagang anu realistis.

Ruang ngumpulkeun 3-D ieu mimitina diwangun ku perusahaan perumahan eXp Realty salaku cara pikeun ngamankeun kaunggulan kompetitif dibanding saingan. Nalika perusahaan perumahan sanésna tetep dibalibirkeun sareng gedong fisik anu mahal pikeun nyayogikeun padamel sareng agén tempat damel babarengan, eXp ngahémat rejeki ku ngaleungitkeun kabutuhan harta komérsial, waktos perjalanan, tarung lalu lintas, sareng seueur repot bata & mortir anu sanés.

VirBELA mangrupikeun téknologi ngaganggu realty pikeun industri anu wawuh sareng gangguan tech. Operasi tanpa gedong anu saleresna, eXp Realty tumuh tina mimiti janten langkung ti 29,000 agén. Kanggo sabagéan ageung, stafna, CEO, sareng agénna tiasa dianggo tina genah bumi.

Kompensasi yén perusahaan perumahan tiasa mayar agénna dibatesan ku biaya anu tetep sareng variabel pikeun ngalakukeun bisnis. Pemberdayaan sadayana jalma pikeun ngalakukeun padamelan na di lingkungan kampus perusahaan tanpa ninggalkeun bumi henteu ngan ukur ngirangan biaya overhead kanggo ningkatkeun pendapatan agén, éta ngajantenkeun pelatihan sareng kolaborasi tim langkung saé sareng gancang. Aranjeunna gancang dilatih sareng gaduh aksés instan langkung réalistis pikeun ngadukung tanaga.

Malah ku konferensi vidéo, gawé babarengan tim jauh masih tiasa diasingkeun sacara sosial. Lingkungan 3-D VirBELA ngabantosan kabur tina isolasi sosial, ngajantenkeun langkung raos sapertos babarengan di rohangan anu sami, sareng henteu peryogi headset VR. Ngagunakeun panah dina keyboard anjeun tiasa jalan-jalan, pendak sareng jalma, sasalaman, ngobrol, ngumbara di kampus sasarengan, sareng bahkan gerakan tari.

Ditengah penampilan gamified, tujuan anu paling praktis nyaéta produktivitas ngalangkungan komunikasi anu ningkat. Ruang konperénsi, ruang kelas, ruang kelas, sareng kantor sadayana gaduh layar raksasa dina témbok pikeun ngabagi eusi layar anjeun, situs wéb, konperénsi pidéo, atanapi aplikasi kolaborasi tim anu sanés. Anu anjeun alami sababaraha léngkah langkung caket pikeun rapat langsung.

Ku cara anu anjeun lakukeun di dunya nyata, jalma-jalma di VirBELA tiasa ngawangun hubungan ngalangkungan jinis tabrakan sosial anu anjeun bakal gaduh di kantor perusahaan atanapi ngumbara di pusat konvénsi. Siga anjeun nangtung di gigir batur, rapat di grup. Salaku avatar kalayan sora spacial anjeun tiasa linggih dina méja konperénsi ngupingkeun jalma anu katuhu anjeun dina ceuli katuhu anjeun, kénca dina ceuli kénca anjeun kalayan audio 3-D. Anjeun ngalieurkeun sirah anjeun pikeun milarian sakitar rohangan, saling ngobrol sapertos anjeun kedah upami anjeun dagang di flyer miles sering janten babarengan.

Saatos mesen a VirBELA Team Suite pikeun bisnis kuring, Douglas Karr mangrupikeun salah sahiji jalma anu mimiti aya anu ngenalkeunana. Kusabab Doug sareng kuring duanana mangrupikeun pemasar digital di Greenwood kami nyarios basa anu sami pikeun generasi kalungguhan, sareng kuring terang anjeunna ogé, nguruskeun manajemén proyék digital anu ngalibatkeun klien jauh sareng tim anu géograpis. Bagikeun layar sareng kaméra wéb pasti aya tempatna dina metode komunikasi urang, sanaos sakapeung urang nyingkahan rupa-rupa kaméra urang pikeun kaméra. Nganggo atanapi henteu sareng kaméra, ieu ngamungkinkeun anjeun meniru ayana sosial ayana di rohangan anu sami babarengan.

Nalika anjeun peryogi pidéo pikeun nambihan kecap anjeun ku éksprési raray, VirBELA ngalaksanakeunana. Anjeun tiasa nyarios yén seueur naon anu tiasa dilakukeun Zoom, ogé VirBELA. Pangalaman lebet ka kamar sareng ngobrol sareng jalma sanés dina rohangan éta mangrupikeun bagian paling alami tina pangalaman sosial VirBELA anu teu aya dina produk sanés. Éta tiasa janten kabeneran, tapi sababaraha minggu saatos kuring merhatoskeun batur Facebook dina nami avatarna ngumbara di kampus umum VirBELA, Zuckerberg ngumumkeun yén nami aplikasi konperénsi anyar na nyaéta BILIK Utusan.

Sedengkeun VirBELA gaduh kantor hiji jalma, éta rohangan anu langkung ageung matak imut. Ayeuna gaduh Aula Ekspo anu raksasa diwangun ku bilik pameran dagang, daérah istirahat swasta, sareng seueur deui.

Cara anu pangsaéna pikeun ngartos naon ari VirBELA sareng naon anu tiasa dilakukeun pikeun anjeun nyaéta coba éta for sorangan. Diantara basa nasabah nyaéta sadaya ukuran organisasi kalebet paguron luhur, Fortune 500, agénsi iklan Mom & Pop, pusat layanan palanggan jauh, seueur perusahaan latihan (kumargi ogé ngagaduhan ruang kelas), sareng kantor damel bareng / babarengan. Naha éta VirBELA atanapi sababaraha platform produk sanés anu teu acan dileupaskeun, kuring yakin yén rohangan virtual 3-D mangrupikeun arah anu dipimpin ku konperénsi jarak jauh.

Program apiliasi VirBELA ngamungkinkeun pamilik Team Suite nampi komisi ngeunaan penjualan énggal sareng nyayogikeun kupon pikeun diskon bulan kahiji. Upami anjeun hoyong parios VirBELA, kenalkeun diri anjeun sareng urang tiasa pendakan sacara virtual di kampus.

Ngamimitian dina VirBELA Gratis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun VirBELA

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.