Iraha Konperénsi Online Anjeun Salajengna?

Depositphotos 24369361 s

Sababaraha perusahaan anu kuring damel, khususna bisnis ka bisnis (B2B) ningali sababaraha hasil anu luar biasa sareng pangasilan dina investasi ku panggunaan acara maya sareng tradeshow. Abdi parantos hoyong ngirimkeun ngeunaan pamasaran acara maya salami sababaraha waktos, sareng nembé nyarios Teu adil, acara virtual terkemuka, tradeshow virtual sareng panyedia pameran padamelan online online.

Unisfair nawiskeun Software total salaku platform Service, kalebet parangkat lunak konperénsi, parangkat lunak webcasting, obrolan online, koleksi timah sareng alat ngalaporkeun. Beda sareng konperénsi tradisional anu sesah pikeun ngalacak hadirin, konperénsi virtual ngamungkinkeun anjeun ngalacak sagala rupa! Salaku tambahan pikeun pangirangan biaya per timah, seueur perusahaan nyoko kana konperénsi maya janten tanggel waler ogé lingkungan.

Dina survey mimiti taun ieu, Unisfair mendakan 48 persén pemasar anu ngarencanakeun ningkat panggunaan aranjeunna acara virtual di taun payun. Alesan anu pang populerna pikeun nyoko kana acara virtual nyaéta manjangkeun jangkauan pamasaran (32 persén) sareng ningkatkeun volume timah (15 persén).

Média Bisnis Amérika parantos ngalaporkeun yén 75% pembuat kaputusan bisnis anu disurvei nyarios yén aranjeunna ngiringan tilu atanapi langkung acara basis Wéb salami 12 bulan ka pengker. Marketing Sherpa parantos ngalaporkeun rapat maya parantos ningkat 37% salaku sumber inpormasi salami paruh mimiti taun 2009. Anggaran perjalanan anu langkung ketat, jaringan sosial ledakan sareng milarian alat generasi kalungguhan anu anyar parantos ngahijikeun pertumbuhan anu gancang ieu.

Ariba mangrupikeun urang Unisfair carita sukses. Ariba mangrupikeun perusahaan manajemén global anu sadar yén ékonomi bakal ngagaduhan pangaruh ka jalma-jalma anu ngumbara kana konperénsi salajengna. Ngagunakeun platform Unisfair, aranjeunna ngalih konperénsi fisikna sacara online sareng nguntungkeun pisan, ngahasilkeun 2,900 pendaftar, 1,618 hadirin, 4,000 unduhan, 5,200 kunjungan stan, 538 obrolan diawalan sareng 1,078 pesen! Éta sababaraha papacangan anu saé!

3 Tips kanggo Pamasaran Acara Virtual

Joerg Rathenberg, diréktur senior pamasaran pikeun Unisfair, parantos nyayogikeun tips ieu pikeun pamasaran acara virtual:

  1. Sateuacan acara: Mimiti nyiapkeun langkung tiheula, sapertos anu anjeun badé konferensi atanapi acara fisik. Pastikeun yén anjeun gaduh rencana generasi pamirsa anu saé. Janten kréatip sareng cobi jantenkeun pangalaman sakumaha pikaresepeun. Salaku conto, kirimkeun paket acara kalayan bahan konperénsi sapertos kaos ka pendaftar upami anjeun ngeusi biaya pikeun acara éta. Nyayogikeun kaitan pikeun jejaring sosial anu ngamungkinkeun para pendaftar ngabagi uleman ka komunitasna. Pastikeun kalebetkeun eusi anu saé sareng panyatur anu tiasa narik ramé. Eusi anu saé mangrupikeun konci pikeun acara maya anu suksés! Pastikeun yén pendaftar gaduh waktos mimiti dina kalénder pandanganana.
  2. Salami acara: Cekokkeun sési anjeun kana bagian anu langkung alit - salami acara virtual, jalma henteu ngagaduhan bentang perhatian anu sami sareng anu sumping fisik. Kami mendakan yén 20 mnt mangrupikeun panjang anu pangsaéna. Pastikeun yén spéker anjeun sayogi kanggo obrolan di ruang jaringan. Nyayogikeun seueur kasempetan pikeun berinteraksi, jaringan sareng sambungkeun. Pangungkit jajak pendapat sareng integrasi média sosial pikeun nyiptakeun buzz sareng nyandak suhu acara anjeun. Laporan real-time bakal nyaritakeun naon anu lumangsung. Anggo pesen pikeun ngusir jalma ka tempat tindakanana. Nyayogikeun insentif pikeun para hadirin, sapertos kontes atanapi gambar.
  3. Saatos Acara: Kajadian maya gancang berkembang janten platform pertunangan virtual anu teras-teras. Sadayana kontén anjeun, kalebet Q&A, kedahna langsung aya langsung saatos bagian hirup réngsé. Ilaharna sakitar 50% pendaftar nembongan langsung. Pastikeun yén anjeun kéngingkeun 50% anu sanés kanggo hadir ogé - engké. Alat pangungkit sapertos Unisfair's Dursasana Indéks pikeun pangkat pemirsa anjeun dumasar kana demografi, kagiatan sareng minat sareng nyayogikeun inpormasi ieu ka tim anjeun pikeun dituturkeun. Kajadian maya ngagaduhan manpaat yén anjeun bakal terang sadayana anu parantos dilakukeun nalika aya di lingkungan anjeun. Nyayogikeun sadayana inpormasi anu lengkep ieu ka tim penjualan anjeun pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa neraskeun paguneman.

Sababaraha pamaén sanés di pasar nyaéta InXpo, ON24, Ekspos2, Tempat Kadua jeung 6Connex. Kuring henteu siap nyerah acara fisik - kuring mendakan teuing nilai dina jejaring sareng pangunjung anu sanés. Kusabab biaya konperénsi tiasa mimitian ti $ 50k, sanajan kitu, konperénsi maya kedahna. Anjeun bakal narik seueur jalma anu prospek hébat tapi ngahindari biaya atanapi kasusah perjalanan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.