VIRURL: Eusi Anu Disponsoran sareng Pembayaran Sosial Dibayar

virurl

Kami mayar sababaraha sebaran kontén sareng mayar iklan dipareuman sareng sajabana. Penting pikeun kéngingkeun eusi kami di payun langkung seueur pemirsa - sareng kami mendakan yén panempatan kualitas luhur ngagaduhan kami sababaraha pangunjung anu cocog sareng relevan anu tetep. Nalika Facebook ningkatkeun promosi mayar, Google terus ngaleutikan perumahan organik, sareng mesin pencari terus merangan taktik ti para profesional SEO anu nipu, panyadia kontén bakal dijojok pikeun saukur mayar maén sareng sakedik alternatif.

Nguciwakeun kuring nyarios éta. Kuring resep demokratisasi Internét sareng kakuatanna pikeun ngahasilkeun hasil pikeun budak leutik anu henteu merta sanggup ngiringan sirah kalayan persaingan ageung. Kiwari, masih dimungkinkeun pikeun perusahaan leutik pikeun ngajantenkeun online ageung - tapi sabab sipat Internét katingali pikeun monetisasi unggal kasempetan, kasempetan éta ngaleutikan sareng ton kasempetan promosi anu dibayar langkung saé naék.

VIRURL nyaéta sakedik strategi anu béda. Daripada mayar sumberdaya ieu pikeun ngan ukur ngamajukeun inpormasi anjeun, VIRURL nambihan kasempetan pikeun pangaruh sosial pikeun mayar kanggo ngabagi tautan sareng jaringanna.

VIRURL ngadistribusikaeun tulisan sareng pidéo anu disponsoran di wéb ngalangkungan halaman wéb anu populér sareng jalma berpengaruh. Platform mandiri kami ngamungkinkeun produser média online nyiptakeun kampanye iklan pituin dina sababaraha hal anu diklik. Iklan VIRURL disindikasi ngalangkungan jaringan penerbit halaman wéb sareng pangaruh média sosial urang anu lega sareng berkembang, ngagedékeun eusi pasangan pikeun jutaan jalma anu aktipitas pisan.

Eusi anu disponsoran VIRURL didukung ku dua grup pangguna:

  1. Penerbit halaman wéb, anu ngagaduhan widget VIRURL dina situsna pikeun ngalayanan audiénna kalayan kontén anu disponsoran anu relevan tina jaringan VIRURL.
  2. Pangaruh sosial, anu ngabagi tautan VIRURL sareng pengikut média sosial khususna sareng pamiarsa blog. VIRURL nyatakeun ngagaduhan 110,000 influencer ditandatanganan.

Catetan: Kami nuju nguji VIRURL sareng parantos ngamanpaatkeun Tautan Sponsor kami dina pos ieu.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.