Visibilitas sareng Pahala ngalangkungan Pangaruh

Screen Shot 2012 03 27 di 11.41.17 AM

Congrats ka sobat urang, Mark Schaefer, anu nembé diwawancara dina BPS ngeunaan bukuna anu anyar, Pangaruh Kana Pangaruh: Kakuatan Révolusi Klout, Nyetak Sosial, sareng Pangaruh Pemasaran. Kami ngagaduhan wawancara anu luar biasa sareng Mark Schaefer sababaraha minggu ka pengker dina acara radio kami.

Salah sahiji konci dina wawancara anu kuring lereskeun nyaéta dorongan Markus yén média sosial nyayogikeun saha waé kasempetan pikeun kéngingkeun pisibilitas sareng kéngingkeun pahala dumasar pangaruhna. Éta anu urang ngadidik jalma dina sapopoé. Upami anjeun ahli masalah atanapi ahli dina bidang khusus, atanapi anjeun ngagaduhan produk anu luar biasa, wéb nyayogikeun platform anu ngagaduhan kemungkinan anu teu terbatas pikeun ngabantosan anjeun ngungkit produk atanapi kaahlian éta sareng ngahargaan anjeun pikeun éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.