Ukuran Anu Ditingali: Pidéo sareng Média Anu Diasilkeun

ukuran katingali

Ukuran Anu Ditingali nyayogikeun agénsi sareng mérek ageung kasempetan pikeun nyebarkeun konténna ka pemirsa anu relevan. Platformna ngahontal langkung ti 380 juta pemirsa pidéo unggal bulan. Dugi ka ayeuna, aranjeunna parantos ngukur 3 triliun tontonan video, langkung ti 500 juta video, sareng langkung ti 10,000 kampanye iklan video.

Ukuran Anu Ditingali nganteurkeun iklan pidéo dumasar-pilihan anu pas ka jalma anu pas dina waktos anu pas dina panerbit anu leres, ngabantosan pangiklan merek ngalawan perangan fragmen média bari ngaoptimalkeun pikeun panampian anu diala.

Ukuran Anu Ditingali saleresna parantos mendakan métrik anu tiasa dilakukeun anu diakréditasi ku Media Rating Council, grup industri anu diaudit sareng akreditasi jasa pangukuran média:

  • True Reach ™: Métrik kinerja anu diakreditasi ku MRC munggaran di dunya pikeun média anu mayar, milik, sareng anu diala.
  • Bagikeun Pilihan ™: Métrik mimitina-pikeun-na-pikeun ngukur kinerja mérek relatif dina video dumasar-pilihan.
  • Dursasana Pidéo: Métrik kinerja anu nunjukkeun kumaha jalma berinteraksi sareng kontén pidéo mérek.

Ukuran Anu Ditingali nanganan kampanye pidéo pikeun seueur pangiklan anu paling berpengaruh di dunya, sapertos P&G, Ford, Microsoft, sareng Unilever, ogé agénsi média sapertos Starcom MediaVest, Mindshare, sareng Omnicom, Visible Measures ngagaduhan posisi tunggal dina industri pidéo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.