Vision6 Ngahijikeun Eventbrite pikeun Ujang sareng Manajemén Tamu-Daptar

Konfirmasi Email Acara

Vision6 ngagaduhan integrasi énggal sareng platform téknologi acara, Eventbrite, Kanggo para pemasar pikeun gampang ngatur undangan sareng komunikasi acara na. Platform ngamungkinkeun anjeun:

  • Ngadamel Undangan - Nyiptakeun undangan acara anu éndah, khusus anu leres-leres ngesankeun tamu anjeun.
  • Nyingkronkeun Tamu - Daptar tamu acara anjeun nyingkronkeun langsung ti Eventbrite sahingga gampang komunikasi dina unggal tahap.
  • Ngajadikeun otomatis - Siapkeun séri pikeun gampang ngatur pendaptaran, panginget sareng postingan acara lanjutan.

Ku nyingkronkeun data kahadiran, éta gampang pisan ngatur duanana pendaptaran tamu sareng komunikasi acara. Vision6 ngabantosan konsumén ngamimitian acara na ku témplat undangan unik anu sampurna pikeun unggal acara. Kalayan seueur témplat anu saé kanggo dipilih, palanggan tiasa ngirim undangan berdampak tinggi dina sababaraha menit. Éditor sered-sareng-serelek matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun uleman propésional dina sababaraha menit, bahkan pikeun anu ngamimitian.

Eventbrite Email Visi6

Saatos nyiptakeun acara di Eventbrite, para nasabah tiasa langsung milih kajadian aktip tina menu dropdown di jero Vision6. Detil tamu sacara otomatis diimpor ku panyingkronan real-time anu tetep sareng parobihan sareng pendaptaran énggal nalika éta lumangsung. Ngirim komunikasi acara anu sampurna waktuna sapertos konfirmasi, panginget sareng detil dinten-ti-acara nyaéta angin ngahiliwir.

Abdi leres-leres bogoh ka integrasi anyar. Salaku perencana acara propésional, éta ngajantenkeun hirup kuring langkung gampang. Abdi henteu tiasa langkung bungah! Lisa Renneisen, ko-pangadegna Konperénsi Caang

Ku ngagabungkeun tikét sareng ngalaporkeun sareng métrik, palanggan tiasa sacara gampil ngumpulkeun tanggapan post-event sareng ngarusak rékor énggal taun payun. Manajer acara sareng pemasar tiasa fokus kana anu paling penting - nyiptakeun kajadian anu saéstuna teu émut.

Email Acarabrite dina System Vision6

Konsumén parantos naros ka kami pikeun nambihan manajemén acara kana campuran pikeun waktos anu lami. Kami leres-leres resep pisan pikeun pasangan sareng pamimpin industri sapertos Eventbrite pikeun ngaktipkeun konsumén urang nyandak acara na ka tingkat salajengna. Mathew Myers, CEO Visi6

Didatangan Halaman Eventiteite Vision6's

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.