Vision6: Solusi Otomasi Pemasaran Perusahaan anu Mampu Diisi, Disaluyukeun

vision6 pamasaran otomatis

Perusahaan pamasaran email panggedéna Australia ayeuna ngembang ka Amérika Serikat, nawiskeun solusi pamasaran tingkat perusahaan anu tiasa disesuaikan pikeun perusahaan sareng agénsi pasar tengah kalayan harga anu terjangkau. Vision6 mangrupikeun solusi otomatisasi email pamasaran terpadu anu diwangun pikeun pamasar sareng agénsi. Vision6 ngahijikeun otomatis email, SMS, bentuk sareng média sosial dina antar muka anu gampang dianggo.

Rébuan agénsi digital kalebet Clemenger BBDO Australia, ogé tim pamasaran internal di perusahaan kalebet Audi Sydney, BMW Brisbane, Royal Society for Prevent of Cruelty of Animals (RSPCA) sareng seueur departemén pamaréntahan, ngandelkeun Vision6 pikeun udagan pemirsa na nganggo email anu canggih sareng anu dipicu ku tindakan palanggan.

Vision6 Séred sareng Serelek Pangwangun Email

Email Marketing ngagaduhan ROI pangluhurna tina saluran pamasaran digital, sareng usaha anu performa tinggi nungtut platform anu saderhana tapi mampu. Ieu nyababkeun pasar AS janten salah sahiji anu paling kompetitif pikeun panyadia solusi pamasaran, utamina dina taun-taun ayeuna. Kami reueus nyandak salah sahiji solusi anu paling intuitif, anu dipuseurkeun ku pangguna anu sayogi ka pasar AS. Mathew Myers, pendiri Visi6

Fitur Automasi Marketing6 VisionXNUMX

  • Otomatis Email Laju - Turbo ngecas generasi kalungguhan anjeun ku nyetél kampanye asuhan email anu dirancang pikeun ngarobih kalungguhan kana konsumén anu mayar. Ngadamel alur kerja email otomatis anu dipersonalisasi.
  • Séred sareng Serelek Editor - Nyiptakeun sareng ngédit email anu katingali ku propésional ku mencét saderhana, sered tur teundeun. Éta pendekatan bébas setrés pikeun édit témplat.
  • Citakan Mobile Friendly - Pilih témplat HTML responsif anu dirancang propésional anu katingalina saé dina unggal alat.
  • Eusi Dinamis - Ningkatkeun hasil email anjeun ku ngarobih eusi email anjeun ngamangpaatkeun ciri data anjeun. Tampilan spreadsheet Vision6 ngajantenkeun segmen data janten angin ngahiliwir.
  • Pangujian email - Didukung ku Litmus, uji sareng sawangan surélék anjeun dina langkung ti 45 koropak teras istirahat gampang, terang éta bakal katingali hébat.
  • Wéb Wéb - Tambihkeun bentuk kana halaman wéb sareng média sosial anjeun sareng mimitian ngumpulkeun lead. Gampang ngadamel bentuk wéb pikeun cocog sareng mérek anjeun. Éditor Vision6's matak ngamudahkeun pikeun nambihan gambar sareng ngarobih bentuk pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.
  • Integrations - Gampang ngajadikeun otomatis tugas ngalangkungan integrasi. Sambungkeun pamasaran email anjeun sareng ratusan aplikasi kalebet Google Analytics, WordPress sareng Facebook.
  • Ngalaporkeun Interaktif sareng Klik Peta - Laporan visual sareng rinci nyayogikeun wawasan anu penting pikeun paripolah palanggan anjeun. Lalajo hasil kampanye email anjeun dibuka sacara langsung sareng tingali saha anu maca email anjeun dina desktop vs alat sélulér.

Visi6 Heatmap

Ngadaptarkeun Gratis kalayan Visi6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.