Kumaha Nulis Eusi Dimana Anu Nganjang Nangtukeun Nilai anjeun

ajen

Henteu merhatoskeun harga, nilai salawasna ditangtukeun ku konsumén. Sareng sering, nilai éta bakal ngandelkeun sakumaha saé nasabah ngamangpaatkeun produk atanapi jasa anjeun. Seueur parangkat lunak atanapi jasa (SaaS) anu ngical ngajual jual dumasar nilai pikeun nangtoskeun harga na. Nyaéta, tibatan harga harga rata bulanan atanapi tingkat dumasar kana pamakean, aranjeunna damel sareng palanggan pikeun nangtoskeun nilai platform anu tiasa disayogikeun teras dianggo deui kana harga anu sami pikeun kadua pihak.

Ieu conto… pamasaran email. Kuring tiasa ngadaptarkeun hiji jasa pamasaran email pikeun $ 75 per bulan atanapi angkat kalayan layanan perdana $ 500 per bulan. Upami kuring henteu ngamajukeun email na anggo na pikeun ngajual deui, ngagaleuh atanapi nahan konsumén, $ 75 per bulan aya hargana saeutik sareng bisa jadi teuing artos kanggo nyéépkeun. Upami kuring angkat sareng jasa $ 500 per bulan sareng aranjeunna ngabantosan ngembangkeun pesen kuring, ngabantosan kuring pikeun ngalaksanakeun kampanye pikeun penjualan, akuisisi sareng ingetan ... Abdi tiasa suksés dina ngamankeun email pikeun ngajalankeun ratusan rébu dolar. Éta mangrupakeun nilai anu saé sareng patut artos anu dibayar.

Aya alesan naha pemasar nganggo persentase dina presentasi aranjeunna pikeun nyayogikeun bukti paningkatan nilai pikeun produk sareng jasa na. Upami kuring ngalih ka produk anjeun sareng éta tiasa ngahémat kuring 25% kana biaya pamayaran kuring, salaku conto, éta hartosna rébuan dolar pikeun bisnis. Tapi upami usaha anjeun mayar jutaan dolar biaya, nilai produkna jauh, jauh langkung luhur pikeun bisnis anjeun tibatan milik kuring.

Pemasar sering ngalakukeun kasalahan dina ngartikeun a nilai unik dalil anu ngahartikeun nilai subyektif dumasar kana pendapatna. Ieu tiasa nyababkeun lolongkrang dina ekspektasi antara naon anu anjeun pikirkeun nilai anjeun sareng naon anu pelanggan ngaidentipikasi nilai anjeun. Hiji conto: Kami damel sareng seueur klien ngeunaan Optimasi Mesin Search na. Klién anu ngagaduhan platform anu padet, pamasaran lincah sareng prosés pangwangunan, sareng tiasa ngalaksanakeun parobihan anu penting pikeun ngaréspon tungtutan mesin pencari kéngingkeun nilai anu luar biasa tina jasa kami. Klién anu henteu ngupingkeun, henteu nerapkeun parobihan, sareng nangtang rekomendasi kami sering sangsara sareng henteu sadar yén nilai lengkep anu tiasa kami sediakan.

Nalika anjeun nyerat eusi pamasaran anjeun, aya strategi anu bakal ngabantosan:

  • Ngamangpaatkeun persentase dina pernyataan nilai anjeun sahingga anu nganjang ngalakukeun matématika sareng ngitung tabungan sareng paningkatan dina laporan pangasilanana tibatan pelanggan anjeun.
  • Nyayogikeun skenario kasus panggunaan, studi kasus, sareng prakték pangsaéna anu ngabantosan pengunjung anjeun nangtoskeun nilai anjeun ka organisasi.
  • Nyayogikeun kontén anu nyarios langsung ka industri khusus, jinis perusahaan, sareng pemirsa supados pengunjung anjeun mendakan kamiripan antara kontén anjeun sareng bisnisna nyalira.
  • Nyayogikeun kasaksian tina sababaraha konsumén, judul sareng jabatanana di perusahaan, sahingga anu nyandak kaputusan anu cocog sareng judul sareng jabatan éta tiasa dikenalkeun sareng aranjeunna.

Sababaraha urang percanten yén pamasaran sareng jual dumasar nilai-nilai rada nipu. Aranjeunna yakin yén sadayana kedah mayar harga anu sami. Kuring sabenerna bakal ngajawab sabalikna. Perusahaan anu gaduh harga datar henteu paduli pikeun konsumén sareng kumaha aranjeunna tiasa ngungkit produk sareng jasa anjeun. Malah langkung parah - pamasaran anu ngajamin kunjungan, peringkat, pendapatan, sareng sajabana pikareueuseun. Éta mangrupikeun panghasilan payun, artos handap artos anjeun nyéépkeun artos anjeun sareng angkat nalika anjeun henteu kéngingkeun hasil anu dijanjikeunana. Abdi langkung saé damel sareng padagang anu ngupingkeun kuring, ngartos sumberdaya kuring, mikawanoh kabutuhan kuring, sareng damel pikeun nyayogikeun harga anu duanana cocog sareng anggaran kuring sareng nyayogikeun nilai anu kuring peryogikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.