Naha Anjeun Nyoco 3 Gaya Diajar?

Situs, email sareng blog sacara alami visual bahkan sacara kinestétik interaktif sareng pangguna. Éta ... anjeun tiasa ningali (visual) sareng anjeun tiasa berinteraksi (kinestetik) sareng konténna. Naon kaseueuran situs, kalebet Martech Zone, tong ngalakukeun anu saé nyaéta tuangeun pendengar, Sanajan.

3 Gaya Pembelajaran

  1. pisuil - kaseueuran peserta didik sacara visual. Aranjeunna resep maca sareng khususna diajar nalika kontén éta dirojong ku grafik sareng gambar.
  2. Auditory - aya segmen populasi anu henteu tiasa diajar ku visual nyalira ... aranjeunna kedah leres-leres ngadangu inpormasi pikeun ngartos éta. Nada sora sareng inflection penting pisan.
  3. Kinestetik - sababaraha urang henteu diajar ngalangkungan maca atanapi nguping ... aranjeunna diajar ngalangkungan interaksi. Sanaos blog ngamungkinkeun jenis komunikasi ieu, aya kasempetan tambahan pikeun nguatkeun ngalangkungan jajak pendapat, kuesioner, pintonan slaid sareng aplikasi sanés.

Salaku perusahaan, éta penting pisan pikeun usaha pamasaran online anjeun kadaharan ieu tilu gaya diajar. Pangulangan kontén moal unggal eupan anu diajar auditory - anjeun kedah nyayogikeun cara pikeun aranjeunna ngupingkeun kontén pikeun paham sapinuhna. Ieu naha seueur halaman badarat cheesy dina wéb ngalebetkeun video, téks sareng sababaraha jinis interaksi.

Aranjeunna henteu ngan saukur nyobian nutupan sadaya markasna… aranjeunna siap pikeun anu pendengar anu langsung ucul kana pidéo atanapi peserta didik kinestetik anu langsung ucul kana interaksi.

Éta sababna urang teraskeun ngagedéan jangkauan Martech Zone ngaliwatan urang acara radio, urang Pidéo Youtube, urang mobile aplikasi, sareng urang infographics.

5 Komentar

  1. 1

    Doug - pos Heboh. Kuring ngaliwat kursus Ngajar Ngajual nalika munggaran diluncurkeun sareng Brian Clark pasti ngabor ieu dina sirah urang - tapi salaku média eLearning.

    Kuring parantos suksés ngalangkungan podcast audio tapi ayeuna, kuring ngalakukeun pidéo sareng ngabagi audio sapertos anu anjeun nyarankeun. Henteu ngan ukur mangpaat pikeun pangguna akhir - tapi anjeun gaduh dua produk poténsial anu anjeun tiasa ngajual!

    — Jason

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.