Komunikasi Visual berkembang dina Tempat Gawé

komunikasi visual

Minggu ayeuna, kuring aya dina dua rapat sareng perusahaan anu béda minggu ieu dimana komunikasi internal janten fokus paguneman:

  1. Anu mimiti nyaéta Sigstr, an alat marketing signature email pikeun ngatur tanda tangan email di perusahaan. Isu konci dina organisasi nyaéta yén pagawé fokus kana tanggung jawab padamelanna sareng henteu teras-terasan nyéépkeun waktos pikeun komunikasi mérek sacara éksternal ka prospek sareng konsumén. Ku ngatur tanda tangan email di panjuru organisasi, Sigstr mastikeun yén kampanye atanapi tawaran énggal sacara visual ditepikeun ka saha waé anu nampi email.
  2. Anu kadua nyaéta Dittoe PR, urang teguh hubungan masarakat, Anu kadéngé pentingna Slack dina organisasi. Kalayan puluhan PR gaul pramuka, aranjeunna sering mendakan kasempetan di palanggan aranjeunna. Slack parantos berperan penting dina tim ningkatkeun hasil kalayan palangganna.

Kusabab perusahaan anu mindahkeun sumber langkung seueur ngeunaan kasatiaan palanggan sareng ingetan, aranjeunna ogé panginten hoyong mindahkeun fokus kana pamasaran sareng palaksanaan organisasi sapanjang organisasi. Minimal, penjualan sareng pamasaran alignment penting pisan… sareng sadayana aya hubunganana sareng komunikasi.

Dina padamelan masarakat real-time ayeuna biasa pikeun komunikasi sakedap sareng langkung resep nampi tanggepan dina waktos ayeuna, sanés tinjauan kuartalan di jalan. Diajar kumaha kuatna komunikasi visual sareng kumaha usaha global nyetir produktivitas sareng konéktipitas ku nganutna ka sapinuhna.

Dasbor mangrupikeun elemen anu penting pikeun komunikasi internal, real-time sareng seueur deui téknologi anu pencét pasar anu ngahijikeun sababaraha feed data dina platform anu kacida-visual. Visual anu kritis:

  • 65% jalma anu diajar visual
  • 40% jalma ngaréspon langkung saé upami visual ditambihan tibatan téks nyalira
  • 90% inpormasi anu dikirimkeun kana uteuk nyaéta visual
  • Eusi anu ngandung visual ngahasilkeun 94% langkung Dursasana
  • 80% milénial langkung resep nampi eupan balik sacara real-time

Hoopla mangrupikeun alat panyiaran kinerja pikeun naekeun papacangan sareng komunikasi sareng data langsung, papan pamimpin, gamifikasi sareng pangakuan. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu, Évolusi Komunikasi Tempat Kerja.

Komunikasi Visual di Tempat Gawé

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.