Ieu 10 Cara Anjeun Tiasa Ningkatkeun Dursasana sareng Eusi Visual

jinis eusi visual

Strategi konci dina desain ulang sareng integrasi sosial urang parantos janten fokus kana eusi visual. Ngabagikeun infographics kualitas dina situs kami parantos ngagugulung jangkauan kami sareng ngamungkinkeun kuring ngabahas eusi dina éta unggal saham. Infographic ieu ti Canva henteu bénten - milarian batur ngalangkungan sagala cara anu béda-béda dina nyieun eusi visual. Sareng kuring leres-leres ngahargaan sapotong konci nasihat anu disayogikeun:

Eusi visual masihan anjeun pamaréntahan gratis pikeun ngaropea pesen anjeun, ngagunakeun téknik sareng média anu béda pikeun pesen anjeun, éta alat anu saéstuna teu aya gunana.

Diferensiasi sapertos konci online. Nalika urang nyerat tulisan demi tulisan, urang kedah kerja keras ngabédakeun éta tina rébuan tulisan sanés anu diterbitkeun unggal dinten di wéb. Tambihkeun hiji visual konci, sanaos, sareng tulisan na nunjukkeun kesan anu anyar pisan pikeun pengunjung anjeun. Henteu ngan ukur éta, éta kabagian tina tulisan éta ningkat sacara éksponénsial.

Dina infographic ieu, Canva nunjukkeun anjeun 10 Jenis Eusi Visual Heboh mérek anjeun kedah nyiptakeun ayeuna:

  1. Poto-néwak Poto - 93% pembeli nyarioskeun gambar mangrupikeun faktor penentu # 1 nalika mésér produk.
  2. Kartu Quote mereun - Tanda kutip ngagambarkeun nilai anjeun, gampang didamel, sareng tiasa dibagi pisan.
  3. Télépon Kuat Aksi - 70% usaha henteu ngagaduhan ajakan pikeun ngalakukeun sanaos pemirsa dipikaresep pisan nyandak tindakan.
  4. Gambar mérek - Ngagunakeun gambar lengkep sareng mérek tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur perhatian 67%.
  5. Visualisasi Data Anu Pikaresepeun - 40% jalma ngaréspon sareng ngartos inpormasi visual langkung saé tibatan téks biasa.
  6. Ngalakonan Pidéo - Ngan 9% usaha alit anu nganggo éta, tapi 64% konsumén langkung condong mésér saatos nonton video.
  7. Tip, Trik, sareng Kumaha-Cara - Nyayogikeun nilai sareng panggunaan pikeun produk anjeun sareng ngabantosan ngawangun otoritas.
  8. Potret layar Émbaran - 88% jalma maca ulasan pikeun nangtoskeun kualitas bisnis, nyandak tangkepan layar ulasan anjeun!
  9. Panginten Ngagaleuh Patarosan - Nyorong ngabagi, paguneman, papacangan sareng kasadaran mérek.
  10. Infographics - Aya alesan kunaon DK New Media ngahasilkeun seueur infografis pikeun klien kami! Aranjeunna langkung 3 kali langkung sering dibagi sareng usaha anu nganggo infographics ngalaporkeun kauntungan 12% langkung luhur tibatan anu henteu.

10 Jenis Eusi Visual

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.